Jubileumsfest for aktiv 85-åring

Malvik Idrettsalg rundet 85 år i februar, nå skal jubilanten feire seg selv med festmiddag.

Det hele skal foregå lørdag 3.november i Messebygget på Midtsand. Dit håper arrangementskomiteen at så mange som mulig tar turen.

– Det har vært vanlig med en jubileumsfest hvert femte år siden på 90-tallet så det gjør vi denne gangen også, forteller leder i festkomiteen, Knut Radmann.

– Da inviterer vi alle æresmedlemmer og medlemmer og alle andre som har lyst til å være med å feire jubilanten.

Malvik IL er landsdelens nest største idrettsalg med over 3000 medlemmer spredt på 10-12 ulike avdelinger.

– Det er et veldrevet idrettslag med mye aktivitet og med en anseelig alder er det mange grunner til å feire, sier Radmann.

Hedersgjester

Ved markering av jubileum er det vanlig å dele ut hedersbemerkninger. 85-årsjubileet til Malvik IL er intet unntak i så måte.

– Nå er det hovedstyret som behandler dette, men alle avdelingene skal melde inn kandidater. Vi har en fortjenestemedalje og en ærespris. De henger ganske høyt begge to.

Prisene kan deles ut for lang og tro tjeneste, men også for gode resultater til en utøver. Malvik IL har mange å ta av i begge kategoriene. Mange av de er veteraner som har vært aktive utøver og som nå vier tiden til å jobbe frivillig for det lokale idrettslaget.

– Veteranene i idrettslaget er kjempegode forbilder og de møtes fast en dag i uka på Messebygget, forteller Radmann.

Festmiddag og dans

Jubileumsfesten er delt i to arrangement.

– Festmiddag med servering, taler og hedersbevis og så videre starter klokken 19. Deretter, klokken 21 blir det åpen fest med dansemusikk.

– Dette er en ypperlig mulighet for å treffe venner fra idrettslaget på en annen arena enn idrettsbanen i treningsdrakt.

På jubileumsfesten vil det bli flere overraskelser lover Knut Radmann. Hva det går ut på vil han ikke røpe, men håper at så mange som mulig melder seg på jubileumsfesten.

– Festen er for både medlemmer og ikkemedlemmer og alle er hjertelig velkommen.