Gunnar Smiseth fikk ildsjelprisen

Gunnar Smiseth fikk fredag kveld overrakt det håndfaste beviset på at han er årets ildsjel i Malvikidretten.

Dette foregikk under en seremoni på Idrettens hederskveld i Trondheim.

Det er idrettsrådet i kommunen som har valgt Smiseth og de begrunner dette med Gunnars store interesse for idrett og frivillighetsarbeid som har tilført idretten i Malvik mye kompetanse og ressurser.

Dette gjennom engasjement i frivillighetsarbeid, idrettspolitikk, anleggsutvikling, klubbarbeid med mer.

Formidabel innsats

Hans største engasjement har vært tilknyttet vintersport med langrenn i fokus.

Lokalt har han lagt ned en formidabel innsats for kommune, skiidretten og Hommelvik IL sin skiavdeling. Noe som ikke bare har kommet klubben til gode, men også alle “markatravere” og andre som benytter skiløypenettet  i Malvikmarka, skriver idrettsrådet i sin begrunnelse.

Videre har han utmerket seg spesielt gjennom sin organisatoriske styrke, både internt som leder og økonomiansvarlig, men også som teknisk arrangør og rennleder. Dette på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå.

Han har utvist en imponerende innsats, ved og være en solid motivator og lagbygger, både internt så vel som eksternt.

Han har vært primus motor for  planlegging, prosjektering, byggeledelse  og drifting av snøproduksjonsanlegg på Jervskogen.

Gunnars deltakelse  i dugnader er nesten selvskreven, og den som møter løypemaskina i marka møter ofte Gunnar, tidlig som sent.

Gunnars kompetanse og vilje til frivillighetsarbeid mangler sidestykke, noe som hele idretten i kommunen har fått glede av.

Det er mange i idrettslaget som fortjener en takk. Gunnar er en av de fremste, og fortjener virkelig prisen som årets ildsjel.

Malvik idrettsråd ønsker med nominasjonen og rette en stor takk til Gunnar, og håper prisen vil motivere til videre innsats for folkehelse,idrettsglede og sosiale møteplasser for befolkningen i kommune, heter det i begrunnelsen.