VHK – Steinkjer

Etter seier i sesongens 3 første seriekamper, tok Vikhammers håndballherrer søndag imot bunnlaget Steinkjer i Malvikhallen. 

– Premissene for kampen var enkle, kun to poeng var godt nok mot bunnlaget. Vikhammer går tidlig i føringen, men Steinkjer biter seg fast og skaper periodevis problemer for hjemmelaget. Men mot slutten av første omgang går Vikhammer i fra, og går til pause med ledelse 21-16, skriver Marius Brattgjerd til Malviknytt.

Andre omgang

Andre omgang starter ganske likt som den første, og midtveis i omgangen er bortelaget bare 2 mål bak, på stillingen 30-28. 

– Etter en timeout med fokus på egne arbeidsoppgaver tar Vikhammer igjen tak i kampen og rykker gradvis i fra bortelaget, skriver Marius Brattgjerd.

To poeng

Sluttresultatet mot Steinkjer i Malvikhallen søndag blir komfortabelt 39-33, og VHK fikk to viktige poeng.

– To nye, viktige poeng, innkasseres i en kamp som bar preg av veldig mye stopp i spillet, mange utvisninger og generelt dårlig flyt. Vikhammers gutter viser at de har litt å jobbe med defensivt de kommende ukene, men offensivt så er det som et fyrværkeri for tiden, skriver Marius Brattgjerd til Malviknytt.