Plenty folk på ny butikk

Da Hilde Folvik åpnet dørene til den nye butikken på Malvik Senter mandag var det til stor begeistring og mange nye kunder.

Da Malviknytt var innom hadde handelen gått i en times tid og folk handlet 20-kroners artikler over en lav sko.

– Dette er kjempeartig! Folk er positive og det er lenge siden jeg har sett så mange her en mandag formiddag, sier Hilde Folvik. (saken fortsetter under bildet)

Det er et stort vareutvalg hvor hver artikkel koster kr 20,-

Pilotbutikk

Konseptet «Plenty for Twenty» er helt nytt i Norge og butikken på Malvik Senter er pilotbutikk.

Rolf Torset som står bak konseptet sammen med Richard Klein har store forhåpninger til den nye butikken.

– Det er jo en slags variant av lignende butikker som for eksempel «Dollar Shop» som sikkert mange kjenner, og som er veldig populært i utlandet og som vi tester ut i Norge nå.

Det er tilfeldig at butikken havnet på Malvik Senter.

– Jeg har MIX-kiosken som kunde fra før og det var litt tilfeldig at vi kom inn på den nye ideen om «Plenty for Twenty». Etter hvert som praten gikk, så vi at det var en mulighet her på Malvik. Særlig interessant var det at butikken kan driftes fra MIX-kiosken slik at man ikke trenger egne ansatte på jobb i den nye butikken, sier Rolf Torset.

Butikken skal i utgangspunktet holde åpent ut året, men kundebesøket til Malvik Senter vil avgjøre den videre skjebnen til den nye butikken.

I butikkhyllene satser de på hurtig rullering av varene og nye varer hver uke.

– Her vil det være nye varer hele tiden. Ting du trenger til en billig penge. Dessuten fanger vi opp sesonger så nå står Halloween for døren, før det vil gå for fullt med advent og juleprodukter, sier en superoptimistisk Rolf Torset.