Seier til laget fra Malvik

Det ble seier til Malvik IL G14-1 under Rørosbanken yngeres Cup, også kalt Røroscupen, denne helgen.

Finalen gikk søndag 7. oktober mellom Malvik IL G14-1 og Byåsen IL G14-2 Dalgård. Byåsen fikk straffe i siste sekund før pause, men keeper Andreas Veggen Utne reddet og lagene gikk til pause med en knepen Malvikledelse 9-7.

Her redder keeperen til MIL en straffe i siste sekund av første omgang. Foto: Tore Østby

Andreas Veggen Utne sto fantastisk i mål i de kritiske situasjonene. Malvik hadde forøvrig to jenter på laget, og Malvik IL G14-1 gikk av med seieren i sin klasse, med resultatet 15-14.

Veien til finalen

Veien til finalen var at Malvik IL G14-1 spilte og vant 7-13 Klæbu IL G14-1, i sin første kamp i cupen fredag kveld. Vant gjorde de også i sin andre kamp som fikk lørdag formiddag, hvor det ble 5-11 mot Byåsen IL G14-1.

Lørdags etter middag var det klart for kamp mot Selbu IL, og den kampen endte dessverre med tap, 9-11.

Det ble kvartfinale på guttene fra Malvik, hvor de møtte Steinkjer HK og kampen endte 8-3 til Malvik. I semifinalen spilte guttene fra Malvik mot Heimdal HK, og kampen endte hele 11-3 til Malvik.

Foto: Tore Østby

Fire lag fra Malvik

I tillegg til Malvik IL G14-1 stilte MIL med Malvik G14-2 lag og ett i klassen J14. Hommelvik IL stilte med ett lag i klassen J13. Malvik IL G14-1 og Malvik IL J14 spilte i A-spillet og Malvik IL G14-2 og Hommelvik J13 spilte i D-spillet.

Malvik IL G14-2 spilte og tapte dessverre  7-6 Utleira IL G14-1, i sin første kamp i cupen fredag. Lørdag ettermiddag spilte guttene uavgjort, 3-3 mot Steinkjer HK G14-1. Lørdag kveld spilte guttene Ranheim IL i senk, og kampen endte 12-5 til Malvik. Søndag var det klart for kamp mot Byåsen IL, og det gikk dessverre ikke guttene fra Malvik sin vei, og kampen endte 13-6 til Byåsen.

Malvik IL J14 spilte og vant 6-9 Sverresborg Håndball J14–2, i sin første kamp i cupen fredag kveld. Det ble dessverre tap i de to neste kampene, da det lørdag formiddag ble 5-16 mot Nordbygda Håndball J14 og 5-7 mot Selbu 1. Søndag spilte jentene fra Malvik mot Sverresborg, og sluttresultatet ble 5-4 til Sverresborg.

Hommelvik IL J13 Tapte dessverre 8-12 da de møtte Klæbu IL G13-2, i sin første kamp i cupen fredag kveld. Lørdag vant jentene soleklart over Stavset, med 0-8. Seier det også mot Selbu IL Håndball J13–2 hvor resultatet ble 5-3. Søndag spilte jentene mot Tiller IL. Det ble jevnt, men jentene fra Hommelvik tapte dessverre 10-9.