PODKAST: om kyr, travbane og fyrverkeri-nei

Røster i Malvik er tilbake. Her pludrer vi i vei om kyr, travbane, fyrverkeri og nye bompenger. Om du er i bilen. på bussen eller toget, maler kjellertak eller baker.

Vi gir deg et skrått uketilbakeblikk på de lokale nyhetene.

Hør denne og tidligere podkaster her.

Bak mikrofonen møter du Ronny Farsund fra Hommelvik. Kulturarbeider, musiker og lokalpolitiker med meninger og som ikke er skåret for tungebåndet. Han utgjør en motsetning til redaktør Finn O. Fosmo og til sammen vil det være katalysatoren som driver podkasten framover.

– Her vil vi tale alle siders sak og snu hver stein, men det er ikke sikkert at konklusjonene vi trekker er sammenfattende med noen andres, eller er særlig fornuftige overhode, lover de to.

Podkastene vil komme ut på jevnlig basis, kanskje så ofte som én gang i uka i starten og etter hvert i en eller annen form for fast sekvens.

– Selvsagt vil vi både invitere og ta imot gjester ved vårt bord. Det er mange som har mye på hjertet og her skal det være plass for alle og enorm takhøyde for meningsbrytninger.

– Vi kommer til å ta utgangspunkt i aktuelle tema og hendelser, kanskje går vi litt bak nyhetene noen ganger, andre ganger går vi langt forbi de. Dette med meninger er egentlig ganske ufarlig, men motsetninger kan være underholdende. Det vil vi forsøke å lage.

– Podkasten blir ikke Malviknytt.no sin «leder», med meninger om hvordan ting bør være eller skal bli, slik vi kjenner det fra papiravisene, for det har ikke nettavisen behov for å publisere.

– Vi tenkte å lage underholdning, spisset med kommentarer om lokale, regionale, nasjonale og internasjonale tema, hendelser og opptrinn. Malvikingene bor jo i verden de også, og er opptatt av stort og smått rundt omkring.