Indisk mat og kultur på Midtsand

Lørdag 20.oktober blir det eksotisk servering på Midtsand grendehus.

Da skal ekteparet Iqbal Singh og Pukhraij Kaur som bor i Smiskaret «flytte» restauranten Indian Tandori de driver i Trondheim, til Malvik for å servere Indisk mat der.

Dette blir en Indisk helaften i reneste Bollywood-stil i grendehuset på Midtsand.

– Der vil vi pynte med Indisk tema etter alle kunstens regler og skal servere mat i tre omganger, og Indisk drikke til, forteller Pukhraij Kaur som legger til at det blir innslag med Indisk dans.

– Det er noen unge Indiske jenter som kommer å viser fram tradisjonell Indisk dans. Det blir både fargerikt og spennende.

På menyen står kjente Indiske retter og det er tre forretter og tre hovedretter å velge blant i tillegg til dessert.

– Vi har også søkt om skjenkebevilling denne kvelden så det blir anledning til å smake på Indisk øl og vin for de som ønsker det.

Familiekveld

Bollywood-partyet blir lagt opp som en familiekveld hvor alle kan delta, små og store.

– Det er plass til ca 50 personer i grendehuset og vi håper at både venner, naboer og mange andre fra Malvik tar turen lørdag 20.oktober, sier Pukhraij.

Hun forteller at det er bordbestilling på tlf 900 57 236 eller på e-post: jojinagra@icloud.com. Ved bestilling kan du også oppgi eventuelle allergener.

Pukhraij og Iqbal ser ikke bort fra at de vil etablere en Indisk restaurant i Malvik med tiden, da de allerede har en god del utkjøring av mat til hjemkommunen sin.

– Nå arrangerer vi denne familiekvelden så får vi se hvordan det går. Vi håper på fulle hus og god stemning, sier Pukhraij Kaur og Iqbal Singh.