Med et varmt hjerte for håndball

Med et varmt hjerte for håndballen i Malvik, er slagordet for Vikhammer Håndballklubb.

Håndballklubben som ble etablert i 1999, har som ambisjon å skape gode forhold for utvikling og trivsel, og de er tydelige på at dette skapes ikke på kamp, men på trening.

Målsettingen for 2018 er å gjøre klubben mer robust og bærekraftig slik at den over tid greier å tilby håndballaktivitet på seniornivå i Malvik.

Målsetninger sportslig på lang sikt, er at håndballklubben skal være et tilbud for ungdommer i alderen fra 16 år til opp til veteran. Klubben ønsker å ta vare på alle, uansett ambisjon og alder. Målet er å kunne utvikle spillere, som tar steget som topp idrettsutøvere og spiller håndball på topp nivå.

Vikhammer Håndballklubb mener selv de har etablert et tettere samarbeid med MIL og HIL, som klubben håper vil gi en bedre og mer smidig overgang fra breddeklubb til seniorklubb både for spillere og støttespillere.

Førstkommende søndag, den 23. september spiller 2 div herrer sin første seriekamp på hjemmebane i denne sesongen, og det mot Sverresborg.

Håndballklubben ønsker alle vel møtt til kampen mellom Vikhammer HK –og Sverresborg, 2 div herrer, klokken 14:00 i Malvikhallen.

Samme dag, søndag 23. september klokken 19:00, spiller også 3 div. damer hjemmekamp, og det mot Strindheim i Sveberghallen.

Malviknytt ønsker begge lagene lykke til!