Byr opp til fest på Svebergtunet

Svebergtunet fyller 15 år i september og ønsker å markere dette med en fest og inviterer alle på tidenes første åpne fest i sine lokaler.

– Vi ønsker å vise frem det flotte bygget vårt til malvikinger, og alle andre som har lyst til å komme, sier Wibecke Gjerløw Løvseth.

– Der vil vi servere smakfull fingermat og et glass apritiff til alle gjestene ved ankomst. Baren er selvfølgelig åpen hele kvelden.

– Ut over kvelden går Oter og Pjotr fra Vikhammer på scenen. De skal først få opp stemningen med sitt populære show «Trønderrockens historie». Publikum blir tatt med på en musikalsk reise med gode historier, mimring, lighterballader og ikke minst masse allsang. Etterpå spilles det opp til dans.

Påmeldingsfrist

Mange har meldt sin interesse for festen, men få har faktisk meldt seg på.

– Derfor her vi utvidet fristen til mandag 10. september på kvelden, så krysser vi fingrene for at det blir fullt hus neste lørdag, forteller Wibecke Gjerløw Løvseth, som er arrangementansvarlig.

Hun forteller at Svebergtunet opplever god vind i seilene for tiden.

– Svært mange selskaper er booket fremover, og det setter vi stor pris på. Vi får så mye positive tilbakemeldinger fra våre gjester, så at det blir god stemning på Svebergtunet, ja det kan vi garantere, sier hun.

Om det ikke kommer flere påmeldinger ser de seg dessverre nødt til å avlyse, og tar et lite forbehold om det.

Påmelding via Svebergtunet sine hjemmesider.