Høstsesongen starter søndag

Hommelvik IL Fotball sitt lag i 5.divisjon er ferdige med sommerferien.

Høstsesongen venter med bare tre hjemmekamper og utgangspunktet før innspurten er en sjuendeplass på tabellen av ni lag med seks poeng.

Lagleder Joachim Rønning ser optimistisk på siste halvdel av sesongen og tror laget skal nå målsetningen om å bli en av de fem beste i avdelingen.

– Vi skal møte begge lagene som ligger bak oss på tabellen, Nessegutten og Levangerstudentene, på bortebane og vi regner med å vinne disse kampene. Det skal være overkommelig.

– Oppmøtet på trening har vært variabelt etter ferien, men nå stiller vi fullt lag og skal møte Flatanger på søndag. Første hjemmekamp blir mot Lånke, søndag 26.august.

– Fokuset ligger nå på å finne tilbake formen etter en lang sommer. Vi tar en kamp av gangen.

Joachim forteller at de har noen flere nye spillere på gang som vil bli forsterking av laget.

– Vi har en på trening her i dag og tre nye spiller i tillegg som vi håper kommer til Hommelvik. I tillegg henter vi noen juniorer som får spilletid og i helga skal vi ha med fem fra juniorlaget.

– De får prøvd seg mot fysisk bedre og eldre spillere og i kamper med helt annet trøkk enn i juniorklassen, så det er viktig for utviklingen både for den enkelte og laget. Juniorene er veldig gode tilvekster til seniorlaget og vi har god bruk for dem.

Joachim er veldig fornøyd med publikumsoppmøtet i vårsesongen og håper trenden fortsetter utover høsten.

Hjemmekampene spilles søndag 26.august kl 14:00 (Lånke), søndag 23.september kl 14:00 (Kolvereid) og sesongfinalen er søndag 7.oktober kl 14:00 (Innherred)