Åpner Frost på senteret

Torsdag 16.august får Malvik Senter et nytt tilskudd til lista over butikker.

Da åpner Frost Interiør og design dørene til sin nye butikk. Det er ekteparet Karianne og Tor Arne Frøiland Haug som står bak etableringen og de er spente optimister før åpningen.

– Det er mye positiv respons å få, både her på senteret og ikke minst på sosiale medier, så det er klart vi er både spente og gleder oss til å komme i gang, forteller Karianne Frøiland Haug.

Lang erfaring

De har erfaring med at produktmiksen klær, design og interiør går godt sammen.

– Målgruppa er jo alle som er interessert i interiør, design, klær og mote, forteller Tor Arne Frøiland Haug som i tillegg til jobben som stuer hos Widerøe på Værnes skal ta i sine tak også i butikken på Malvik Senter.

Karianne har mange års erfaring med butikkdrift og drev lignende butikk på Stjørdal inntil litt over tre år siden. Nå satser hun og ektemannen lokalt i Malvik og håper kundene bruker nærbutikkene.

– Vi ser jo at handelsmønsteret endrer seg og mange handler på nett, derfor vil vi også komme med egen nettbutikk så kundene kan se på varene før de handler eller de kan finne inspirasjon i nettbutikken før de besøker butikken her på Malvik Senter, sier Karianne.

– Malvik Senter går jo inn i en spennende periode framover med revitalisering av senteret og med stor aktivitet i hele Svebergområdet, så håper vi at også vår butikk vil være med på å trekke enda flere kunder hit, sier Tor Arne.

FROST = skandinavisk design

I den nye butikken vil Karianne og Tor Arne tilby design fra hele Skandinavia.

– Vi kommer til å dra en del på messer for å kjøpe inn varer og for å hente inspirasjon, så vi får et så spennende vareutvalg vi kan. Allerede denne uka reiser vi en tur til København på motemesse, og senere i høst er det interiørmesse som står på programmet, forteller Karianne.

Hun har vært heldig og fått med seg mamma Gunn som medhjelper i butikken.

– Det blir en familiedrevet butikk i første omgang, så pensjonisten er tilbakekalt og skal ta sin tørn framover.

– Dessuten er småbutikker utenfor kjede blitt mer vanlig, det ser vi mange eksempler på i byene både her hjemme og ute, sier Tor Arne Frøiland Haug.

Er i rute

Da Malviknytt stikker innom lokalene på Malvik Senter er Karianne og Tor Arne godt i rute med butikkinnredningen og utplassering av varer.

– Det går fort til torsdag 16.august nå, men vi mener vi er i rute og har en viss kontroll litt over en uke før vi åpner, sier Karianne.

Noen stor åpningsseremoni er det ikke snakk om.

– Vi styrer unna snorklipping og taler og byr heller på gode åpningstilbud og ønsker kundene velkommen til en spennende og trivelig handel.

Her kan du «sniktitte» på noe av vareutvalget:

[metaslider id=»46564″]