Ekstratog til mat og øl-festival

NSB setter opp dobbelt tog på menyen

For å sikre at alle kommer med toget til Bryggerifestivalen og Matfestivalen i Trondheim kjører NSB med ett ekstra togsett på avgangen fra Steinkjer klokken 09:28 på lørdag.

Det er ventet flere reisende til Trondheim under festivalene fra torsdag 2. august, og NSB tilpasser behovet.

– Trønderbanens lokaltog har normalt 136 sitteplasser. Lørdagen under festivalene kjører vi altså med det dobbelte, 272 seter, på toget som kjører fra Steinkjer klokken 09:28 sier markeds- og kommunikasjonssjef i NSB Nord, Hilde Lyng, og fortsetter:

– Dette toget ankommer Trondheim S klokken 11.32, og vi ser at denne avgangen har vært populær fra tidligere års festivaler. Selv om vi kjører sommerruter går det ofte tog. Så de fleste vil finne avganger som passer for besøket sitt på Trøndersk Matfestival og Bryggerifestival alle dagene under festivalen.

Alle tog til Trondheim

NSB leverer tjenester på kryss og tvers av Norges land. Dette reflekteres også i mattilbudet om bord i regiontogene.

– Mattilbudet om bord i regiontogene baserer seg på norske favoritter og råvarer fra norske, lokale leverandører. Det er derfor naturlig å samarbeide med Oi! Trøndersk Mat og Drikke. Vi synes også det er ekstra artig at det skjer i Trondheim, for her har vi regiontog både fra sør, nord og øst i tillegg til lokaltogene på Trønderbanen, sier Lyng.

Alle togavganger er å finne i NSB-appen og nsb.no. (ekstern lenke til NSB)