Nok en hjemmeseier til SKA-frika

Årets Sommerfest på Sveian gikk over i historien som nok en suksess for musikkfesten ved foten av Hommelvikhøgda.

Godt over 300 personer i alle aldre hadde funnet veien til sommerfesten hvor musikk i forskjellige slagere, sjonglering og balansekunst stod på programmet fra to scener.

Publikum og orkestre alternerte mellom musisering fra Sirkusscenen i storteltet og utekonsert fra Blomsterscenen. Begge deler til stor begeistring for publikum og musikere så det ut til.

Folk koste seg i godværet med grilling, god drikke og samtaler med hverandre utendørs i Trøndernatta. Alt i svært rolige former.

Arrangøren, SKA-frika, skapte stor jubel og ekte SKA-stemning i teltet da de entret scenen litt utpå kvelden.

Begeistring og dans ble det når Knut Sjøvold, trekkspill, Kjell Teigseth, bass, John Harald Brobak, trommer og Tor Erik Paulsen gitar bød opp til gammeldans. Da ble det svingom på grasvollen til stor jubel fra både dansere og tilhørere.

Sommerfest på Sveian er også stedet for unge talenter å vise seg frem. I år var det blant annet Lundbergz Danseorkester, Ylva Kristin Teigseth Grødal og Pål Andre Weisthaune, for å nevne noen sin tur til å entre scenen og ta mikrofonen, til tilhørernes begeistring.

Sommerfest på Sveian er et forholdsvis nytt kulturarrangement i Malvik som absolutt har livets rett. Alle som kan, bør bidra til at musikkgleden får leve videre i denne knakende gode settingen.

Her kan du se alle bildene fra årets sommerfest:

[metaslider id=»45633″]