Det inviteres til fest

SKA-frika har også i år gleden av å invitere til sommerfest på Solbakkan i Hommelvik, nærmere bestemt Fota eller Sveian.

I år er det lørdag 21. juli som gjelder, og for 6. året på rad ønsker SKA-frika hjertelig velkommen til en hyggelig ettermiddag og kveld, når gården ved Hommelvikhøgda fylles med folk og musikk.

– Sommerfesten blir bare større og større for hvert år, men vi føler fortsatt at vi har kontroll og er i rute, forteller Silje Sagmyr Werness til Malviknytt.

Sirkustelt og varme griller

Som alltid er det sirkustelt, bor, benker, varme griller og god musikk hele kvelden. Det er muligheter for å søke ly ved dårlig vær, og folk oppfordres til å ta med det man selv ønsker å både grille og drikke. 

– Vi har oppgradert den minste scenen vår litt så den har blitt større, og vi har blant annet fått med oss to sirkusartister til å opptre. Vi har designet nye festivalbånd som kom i posten forrige uke, og vi har leid inn slushmaskin og kjøpt chillbags. Vi har ikke åpent forhåndssalg av billetter enda, men vi ser at engasjementet ligger på samme nivå som i fjor, og vi tror nok vi kan forvente et enda høyere publikumstall i år. Det vil også bli en del overraskelser utover kvelden, så vi anbefaler ingen å gå glipp av sommerfesten vår, forteller Silje Sagmyr Wernes.

Følgende artister kan du oppleve på årets sommerfest med SKA-frika:

SKA-frika
The Factory
Lundbergz danseorkester
Pulsator
Ælgligan
Fin Gammel Årgang
Børre og Alvin (Flaks Sjongleringsgruppe og Sirkus Agio)
Monkeywrench
Magnus & Else
Ylva Kristin
Blackout
Ælgesæter Tramp & Trøkk
Kristofa
Gunnhild Sogge