Her blir det bank

Kundene setter pris på lokal tilstedeværelse og tett kundeoppfølging.

Banken synes det skjer mye spennende i Malvik for tiden, med ny sentrumsplan og flere nye utbyggingsprosjekter.

– Vi ønsker å ta del i denne verdiskapningen, og da mener vi det er viktig med fysisk tilstedeværelse, heter det i en pressemelding fra Selbu Sparebank.

– Det er snart 3 år siden vi med stort hell etablerte oss i Hommelvik. Dette har gitt oss gode relasjoner og kunder i markedet, og derfor er det nå helt naturlig for oss med etablering av kontor i Vikhammer, skriver banken i pressemeldingen.

– Selbu Sparebank setter stor pris på den gode mottakelsen vi har fått i Malvik, og med god hjelp av Eco Bygg AS har vi nå funnet et ideelt lokale i hjertet av Vikhammer. Nærmere bestemt Vikhovlia 1000.

Offisiell åpning vil bli medio september.