Robert, som fikser det meste, utvider

Robert’s Sko & Nøkkelservice på Malvik Senter har nå utvidet butikken midt i kjøpesenteret.
Robert Kåsner kan fortelle at han nå har kjøpt varebeholdningen fra nabobutikken.
– Jeg valgte å gå inn å ta over mye av varelageret til «Hommer & Kanari» når de avviklet butikken på senteret, forteller han. Samtidig har vi fått en deal med senteret om å benytte lokalene.
Her er det både antikviteter, snurrepiperier, kortreist mat og mye mer. Kafékroken har han valgt å avvikle da det er underlagt strenge krav fra blant andre Mattilsynet.
– Nå har vi gått gjennom varelageret og selger unna mye av det vi har til sterkt reduserte priser, reklamerer han.
– Om vi blir å holde på med dette for all framtid vet jeg ikke, men vi snakker med kundene og lytter litt til hva de synes og hvem vet, kanskje kommer vi fram med en artig idé som vi kan satse videre på. (Saken fortsetter under bildet)

Sommermarked
Robert har også utvidet butikkarealene i sommer med et «Sommermarked» i lokalene der det tidligere var optiker, blomsterbutikk med mer.
– Der er det stort DVD-salg, t-skjorter og diverse andre sommervarer vi nå får utstilt på en annen måte.
I tillegg skal de kjøre kurs i ulike typer søm etter ferien, noe som Anne Møll tar seg av.
– Vi har innredet en «sy-stue» der og kommer med ulike tilbud om forskjellige aktiviteter i det lokalet etter hvert forteller den aktive kjøpmannen som har vært på Malvik Senter helt siden starten.
Robert’s driver med mangt og mye av småreperasjoner, skomaker, låsesmed, pakkepost og inn/utlevering for renseri.
– Det er varierte arbeidsdager med mange forskjellige oppgaver ja, smiler den blide og positive altmuligmannen på senteret.