Heiser på plass hus i Hommelvik

Det tar ikke mer enn tre dager å få på plass åtte nye leiligheter i bygg Q på Hommelvik Sjøside.
Mandag startet tilkjøringa og heisinga og når vi skriver onsdag regner daglig leder for Hommelvik Sjøside Bolig AS, Oddstein Rygg, at alle de åtte leilighetene er på plass i den tre etasjer store blokka.
Der er 12 – 15 montører i full sving med å montere de nye modulene som etter hvert blir kjørt fra Djupvasskaia til Sjøsiden.
– Dette er den minste av de to blokkene i byggetrinn 6.1. Den er på tre etasjer med åtte leiligheter og i slutten av juli kommer den neste som er på fem etasjer med 33 boenheter, forteller Oddstein Rygg.
Elementene er fem meter bred og parkeringen langs Havnevegen er avstengt mens tilkjøringen foregår. Dette er varslet via brev og kontakt med bedrifter og beboere i området.
Oddstein Rygg forteller at transporten så langt har gått uten problemer. (Saken fortsetter under bildet)

Nytt byggetrinn
Salget av leiligheter på Hommelvik Sjøside har vært formidabelt. Siden oppstarten 23.mai i 2011 har responsen vært enorm. Da solgte de 40 leiligheter på fire måneder.
Den samme responsen har de opplevd denne gangen også.
– I den blokka som vi nå monterer er det kun én ledig leilighet, mens det i den neste er sju leiligheter vi ikke har noen kjøpere på ennå.
De nye blokkene har leiligheter med store glassflater mot terrassene og de ligger alle på skrå i forhold til hverandre, slik at sjøutsikten blir god for alle.
Det eksisterer allerede planer for videre utbygging av boligkomplekset.
– Byggetrinn 6.2 er ferdig prosjektert og vil inneholde 39 leiligheter fordelt på to blokker og sannsynligvis vil vi starte salget en gang i høst, forteller Oddstein Rygg.