SommerMalvik – Påmelding åpner mandag kveld

SommerMalvik i år byr på 18 ulike aktiviteter for aldersgruppen 10–18 år.
Påmeldingen åpner mandag 11.juni klokken 21:00 og årets SommerMalvik foregår i tidsrommet 25.juni til 11.juli.
Blant annet inneholder programmet paintball, sjøfiske, skyting, hesteridning, padling og overnattingsturer.
Som vanlig avsluttes SommerMalvik med nok en opplevelsesrik tur til Jotunheimen og Galdhøpiggen.

Her er programmet dag for dag:

Mandag 25.juni

Padledag på Stavsjøen
Dette blir en dag med fokus på padling og tur. Du får prøve både kajakk og kano. Aktiviteten er åpen for de yngste (født i 2007-2008), mens de eldre får prøve seg tirsdag.
Det blir instruksjon i padleteknikk, sikkerhet og aktiviteter for å lære padling. Har du padlet før, vil du få råd og tips til å bli bedre.
Vi bytter på å padle kajakk og kano.
Vi har en leirplass ved gapahuken. Der spiser vi matpakken vår. Det blir også mulighet for bading. (Saken fortsetter under bildet)

Maial Brechet, Embla Aksnes og Dina Hjellum Aune på padling under SommerMalvik i 2016

Rafting på Oppdal
Spennende rafting på Oppdal. Vi er også innom høydeparken. Vanlig rafting er åpen for alle, altså født 2008-2000.
Du vil ikke motta eget informasjonsskriv – all informasjon finner du på nettsidene til Malvik kommune, hvor den vil bli oppdatert.
Plan for dagen:
Raftingen starter på Granmo camping. Vi får instruksjoner i rafting, opplæring i sikkerhet og hvordan vi oppfører oss i båten. Det blir noe tørrtrening på land før vi setter kursen nedover elva. Etter raftinga blir det tur til høydeparken/villmarksleiren hvor det blir grilling og lunsj. Etter maten blir det ute-aktiviteter for alle; spenning og utfordring i høydeparken, eller aktivitetsløype for de som vil ha beina godt plantet på bar bakke. Kort sagt: Mye lek & Moro.
Retur med buss om ettermiddagen.
Rafting ekstrem, 16 år og eldre
Det blir en tøffere raftingtur som kun er åpen for de som har fylt 16 år, altså født 2002-2000. De skal også få noen utfordringer i villmarksleiren/høydeparken i Oppdal.

Tirsdag 26.juni

Kajakkpadling på Stavsjøen, 12 år og eldre
Dette blir en dag med fokus på instruksjon og padling. Padlegruppa til Malvik IL stiller med instruktører og gjennomfører instruksjon som tilsvarer introduksjonskurs for havpadling. Aktiviteten er åpen de som er 12 år og eldre, dvs født 2000 – 2006.
Det blir instruksjon i padleteknikk, sikkerhet og aktiviteter for å bli en bedre padler.
Du kan oppnå kursbevis for introduksjonskurs i havpadling.
Opplevelsestur Gammelvollstoggo 10-11 år
Dette er en overnattingstur på Vennafjellet med spennende og sosiale aktiviteter som kanopadling, natursti, fisking, bading m.m. Du kan sove på hytte eller i lavvo. Denne aktiviteten er åpen for de som er født 2008-2007.
Dagstur Gammelvollstoggo
Dette er en fin mulighet for de som vil bli med til Gammelvollstoggo på Vennafjellet, men kun ønsker dagstur. Det blir først en rolig gåtur til Gammelvollstoggo. Deretter blir det mulighet for ulike aktiviteter som fisking, skattejakt, konkurranser m.m. Aktiviteten er åpen for de som er født 2006-2008.

Onsdag 27.juni

Hyttetur Gammelvollstoggo, 12 år og eldre
Dette er en overnattingstur for de eldste på hytta Gammelvollstoggo. Det blir to dager med spennende og sosiale aktiviteter som ulike konkurranser, brettspill, kanopadling, ”hyttekos”, bading, m.m. Denne aktiviteten er åpen for de som er født 2006-2000.
Lerdueskyting v/Malvik Jeger- og Fiskeforening
Kanskje du har et ønske om å bli jeger, eller bare prøve å skyte med et ordentlig haglegevær?  Malvik Jeger- og Fiskeforening stiller med dyktige instruktører og våpen som du får låne. Aktiviteten er åpen for de som er født 2004-2000.

Fredag 29.juni

Hestedag 1 Stall C
Er du glad i hester er dette midt i blinken for deg!  En fin dag i stallen sammen med hestene, med lunsj ute. Ingen forkunnskaper eller utstyr er nødvendig.
Denne aktiviteten er åpen for alle som er født i 2008-2000. (Saken fortsetter under bildet)

(Foto: Malvik kommune)

Paintball
Det blir 3 timer med fartsfylt paintball. I år prøver vi utendørsbanen til Trondheim Paintball. Vi kjører felles buss og holder alt paintballutstyr dere trenger!  Denne aktiviteten er for de som er født 2005 – 2000.

Mandag 2.juli

Skyting i Venna
På denne aktiviteten får du lære å skyte på digitale skiver samt feltskyting. Det blir også andre aktiviteter i området! Denne aktiviteten er åpen for alle, altså født 2008-2000.

Tirsdag 3.juli

Sjøfiske m/fiskeguide, 12 år og eldre
Bli med på en dag med sjøfiske med forhåpentligvis mye fisk. Fiske i Trondheimsfjorden fra ei fin, gammel fiskeskøyte! Denne turen er åpen for de over 12 år, født 2006-2000.

Onsdag 4.juli

Båttur/Sjøfiske, for de yngste
Båttur på fjorden med ei fin, gammel fiskeskøyte. Det blir sjøfiske med forhåpentligvis mye fisk. Denne turen er åpen for de som er født 2008-2007.

Torsdag 5.juli

Hestedag 2 Stall C
Er du glad i hester er dette midt i blinken for deg. Vi får en fin dag i stallen sammen med hestene, med lunsj ute. Ingen forkunnskaper eller utstyr er nødvendig.
Denne aktiviteten er åpen for alle.

Mandag 9.juli

Rypetoppen Adventurepark, Meråker
Spenning for alle og enhver. Rypetoppen har klatreløyper fra cirka 1 meter over bakken til nærmere 10 meter samt mange zip-liner i et fantastisk fint naturområde. Denne dagen er for de yngste, født 2007 og 2008. (Saken fortsetter under bildet)

(Foto: Malvik kommune)

Fjellridning i Meråker, 12 år og eldre
Bli med på en herlig dag i fjellet på hesteryggen. Fantastiske omgivelser, trivelig hester og lunsj ute. Turen er for de som er født 2000-2006.

Tirsdag 10.juli

Rypetoppen, Meråker – for de eldste
Spenning for alle og enhver. Rypetoppen har klatreløyper fra cirka 1 meter over bakken til nærmere 10 meter samt mange zip-liner i et fantastisk fint naturområde. Denne dagen er for deg som er født mellom år 2006 og 2000. (Saken fortsetter under bildet)

Galdhøpiggen torsdag 29.juni 2017. Foto: Malvik kommune

Onsdag 11.juli

Brevandring og topptur til Galdhøpiggen.
Vil du bestige Norges høyeste fjell? Det er målet vårt på denne turen. Busstur til Jotunheimen, brevandring og topptur til Galdhøpiggen. Du får to artige dager sammen med andre ungdommer på turen, og på veien opp til toppen er det en spennende guidet brevandring over ”Styggebreen”.
Denne aktiviteten er åpen for alle, altså født 2008-2000.
Påmelding på nett
Påmeldingen åpner mandag 11.juni kl 21.00.
Fullstendig informasjon om aktivitetene og påmelding finner du her. (ekstern lenke til Malvik kommune)