Stand Up på Midtsandtangen

Fredag inntar inntar humoren, ironien og satiren bakeriet på Midtsandtangen hos Brød & Sånt når tre av Trondheims morsomste og mest erfarne komikere entrer scenen.
Det er trekløveret Anders Tangenes, Magne Køste og Torgir Ødegården som fredag fyller lokalene med latter og god stemning.
– Dette har vi tro på blir gøy og at det kommer masse folk, sier Georg Knutsen, som til daglig er baker og innehaver av Brød & Sånt på Midtsandtangen.
De har nå utvidet åpningstidene på Midtsandtangen og har fra og med juni åpent hver dag fra klokken 10:00 – 19:00 med utvidet åpningstid på fredag og lørdag kveld til kl 22.00.
– Fredag utvider vi også lokalene litt hvis det blir godt vær. Da kan vi åpne galssdørene i kafeen og bruke terrassen hvor vi da setter inn midlertidige vegger. Det gir oss vel 50 sitteplasser, så vi håper på bra med folk, sier Georg Knutsen. (Saken fortsetter under bildet)

Artistene som skal underholde er alle delaktige i Trondheim Stand Up og her er en liten presentasjon av dem:
ANDERS TANGENES
En malviking vender hjem! Anders, oppvokst på Vikhammeråsen, debuterte på stand-up-scenen i 2011, og har siden den tid lagt hundrevis av opptredener bak seg. I 2014 vant han konkurransen «Trondheims morsomste», og i 2017 ble han plukket ut til Latterfestivalens Stand Up & Coming-show på Latter. Nå returnerer han til Malvik, plassen som har gitt ham så mye humor/traumer.
MAGNE KØSTE
Magne Køste har blitt kåret til Trondheims morsomste hele tre ganger og er en meget rutinert komiker med lang fartstid. Han har reist landet rundt og delt scener med mange av landets største komikere. Med sin rolige og avslappede stil høster han stadig latter og applaus fra publikum for sine treffsikre observasjoner av dagligdagse situasjoner.
TORGEIR ØDEGÅRDEN
Torgeir tjener stort sett penger på ting andre ikke synes er noe morsomt. Han har vært fysikkstudent, mattelærer, og jobber nå som ingeniør i petroleumsindustrien, ved siden av stand-upen, naturligvis. I 2017 satt han opp sitt første soloshow, «Generasjon prestasjon», som han har hatt suksess med å sette opp flere steder i landet.
Showet starter klokken 20.00 og billetter kan forhåndsbestilles på Brød & Sånt sin facebookside.