Brakseier i Selbucup

Håndballaget J13 fra Malvik, deltok helga 1.-3.juni i Selbucup. Laget meldte seg opp i J13 og J14 gruppespill, og det endte med brakseier for jentene.

Cupvinnere

Selbucupen har klasser for jenter og gutter i alderen 7 til 16 år. Turneringen har de siste årene over 100 lag, og foregår både utendørs og innendørs. De yngste lagene spiller utendørs, mens de eldste (J/G 13, 14 og 16) spiller sine kamper inne i Selbuhallen.

Foto: Privat

– I J13 gruppespillet møtte de lagene Stjørdals/Blink, Byåsen, Selbu og Røros. De rundspilte Kattem i semifinalen- og havnet etter hvert i A-finalen. Jentene spilte en helt fantastisk finalekamp og vant 7-2 over Stjørdals/Blink. Pokalen var i boks, skriver foreldrekontakt Silje Haslene i en e-post til Malviknytt.
– I J14 gruppespillet møtte de Selbu, Molde og Charlottenlund. De havnet i B-finalen og vant 6-4 over Charlottenlund. For noen jenter! Stor jubel fra både tribunen, trenerbenken og selvsagt på banen, skriver Haslene.

Trenerteamet

– Jentene har et svært engasjert og godt trenerteam:  Kari Aftret Ready, Line Idriz og Rita Berg-Moen. Trenernes egen erfaring fra håndballbanen, fokus på spillerutvikling og hvordan spille godt sammen som lag er viktig og riktig fokus for spillergruppa. Jentene fra Vikhammer og Saksvik ble i fjor slått sammen til ett lag, så de har ikke spilt sammen så lenge enda, skriver Haslene.
– Spillere og foreldre setter svært stor pris på trenerteamet som vier så mye tid og energi i jentene. Fremgangen er stor og de går ei spennende tid i møte, skriver Haslene og avslutter e-posten med «Heia Malvik».

Bak fra venstre: Rita Berg-Moen, Iben Maria Villadsen, Aurora Bekken Kvingedal, Mia Kirknes Holden, Line Idriz, Ema Idriz, Ane Engan Haugen, Kari Aftret Ready.
Midten fra venstre: Tiril Gartland Kristensen, Emma Aftret Ready, Dina Haslene, Marie Johanne Nilsen Kornes, Nora Skjelstad Kjelsaas.
Foran fra venstre: Victoria Simavik Andersen, Julie Berg-Moen.
Ikke tilstede på bildet: Sigrid Vist.
Foto: Privat