Trondheim rocks imponerte

Trondheim rocks bød på en imponerende lineup med blandet gammel hardrock og heavy metal med lite nyere utgaver.
Trondheim viste seg fra sin beste side på lørdagen med strålande sol, noe som også  medførte at mange av tilskuerne på det utsolgte eventet, besluttet å rette opp veskebalansen med en pils eller flere. Uoffisielle tall fra en ansatt på E.C. Dahls så hadde de solgt langt over 30.000 liter øl på lørdag, noe som var ny rekord på en dag, for E.C. Dahls bryggeri.
Trivelig i Trøndelag

Det gode varme og etterhvert utørste publikumet, var i det store og hele godt voksne folk. Mange hadde sin dongerivest med påsydde merker og trivdes i et trivelig Trøndelag modus.
Arrangøren bør få skryt for gjennomføringen med mye vakthold, og god logistikk på de fleste områder.
Musikalsk så droppet nok en del lørdagen men det lyktes Honningbarna få alle til å kjenne at de var i deres fold.
Søndagen ble avsluttet i tradisjonelt trøndersommervær (vind og regn) Men publikum virket å være like glade. Ølteltene fyltes og Kvelertak inntok den store scenen og fylte den med en energi som publikum elsket.
Svenska Sabaton fikk alle til å synge med i alle låter.
Spidergawd

Bandet Spidergawd, med Hommelvik representert i Rolf Martin Snustad på barytonsaks viste sann spilleglede og fikk store deler av publikum til å røre seg i takt med musikken.
Festivalen avsluttet med Iron Maiden , et vsmurt rockesirkus for alle. Veldig skikkelige i alle henseende, og selv om de nesten alle har grått hår så varmer det et gammelt hjerte og se Steve Harris, ha samme «gale» tempo i galopp basen. Han synger med på alle låter, beveger seg som han var 20 år yngre, (dvs ca 45)
Til slutt bobarderer Bruce Dickinson de overlykkelige Trønderne og allsangen må ha hørtes til Frosta.
Velarrangert 
Trondheim Rocks ble en uvanlig tilstelning om man er vant til å være på internasjonale rockefestivaler. Stille, rolig og bare trivelig.
– Jeg er overbevist om at satsingen på en massiv og trivelig personalstab betaler seg ved at man oppnå just dette, en festival i TRIVELIGE TRØNDELAG.
– Jeg traff en del malvikinger. (se bilder)

Owe Myrbekk med vennegjeng syntes pilsen var utsøkt og så frem til «Se Sabaton».

Petter fra Hommelvik hadde fått billett av far i julegave, så da var jo mor og far «nødt» til å vare med. Han storkoste seg med all musikk men så mest frem til at se Iron Maiden. Han hadde kjøpt seg T-shirts av idolene.

Tekst/foto: Johan og Kristin Sjöberg