Full klaff for Knotten blandakor

Kvitter fra Knotten og «Knotten blandakor» gikk av men seieren i klassen «Beste vise» under Humorfestivalen i Hemne denne helgen.
Humorfestivalen arrangeres hvert andre år, og er Midt-Norsk mesterskap i revy. De beste numrene på Humorfestivalen kvalifiserer seg til NM i revy, som arrangeres på Høylandet sommeren 2019.
Revylag både fra Møre og Romsdal, Sør- og Nord – Trøndelag deltok i revykonkurransen som gjennomføres med tre innledende forestillinger og en finaleforestilling.
Kvitter fra Knotten og «Knotten blandakor» skrevet av Rakel Sivertsen, gav også denne gangen publikum en god latter og gikk av med prisen «Beste vise». Damene bak «Knotten blandakor», Rakel Sivertsen og Aina Kristiansen som er akkompagnert av Marit Hammer, tar virkelig blandakorsjangeren på kornet i dette nummeret.
– Vi er både glade og stolte av denne prisen. Vi hadde litt tro på dette nummeret, fordi har vært gjennom en utvikling og er derfor veldig gjennomarbeidet. Det er utrolig stas at alle vi alle tre er med på nummeret som vant, skriver Rakel Sivertsen i en melding til Malviknytt og legger til at nå skal det feires!
[metaslider id=»42215″]
(Arkivbilder fra Revygalla 2018)
Malviknytt gratulerer!