Turtilbud på tirsdag

Tirsdag 29.mai er turdagen med stor T her i Malvik, kan det se ut som.
Været forventes å bli fint med + 19°C, med lett bris fra nordvest.
Den ivrige turgåer har tre flotte turalternativer å velge mellom her i Malvik på tirsdag. Her kan du lese om alle tre:

Nygårdsvollmarsjen


Den tradisjonelle turmarsjen arrangeres i år for 45. gang med start og innkomst på klubbhuset i Hommelvik.
Den tradisjonelle løypa er på 11 km og går tur/retur klubbhuset/Nygårdsvollen. Dette er det eneste alternativet for Nygårdsvolløpet. I samarbeid med allidretten er det også ei løype for de yngste. Her er vendemål ved brua over Høybybekken, ca. 2.5 km fra klubbhuset. Her er det også saftstasjon.
Både på Nygårdsvollen og i klubbhuset vil det bli anledning til å kjøpe kaffe, juice og vafler. På Nygårdsvollen serveres det som vanlig kaffe kokt over stokkeld. Trekkspillmusikk hører med. Været er som regel godt under Nygårdsvollmarsjen. Folk tar seg god tid på Vollen over en kopp kaffe og en prat med kjente og kanskje også ukjente. Mange har naturligvis deltatt mange ganger, men hvert år dukker det opp nye deltagere.
Nygårdsvolløpet
Det er også i år mulighet for å springe løpet med tidtaking. Til forskjell fra tidligere år med Nygårdsvolløp er det nå bare en klasse, det vil si en felles mosjonsklasse med tidtaking for alle deltagere. Starten foregår fra Klubbhuset kl. 18 00. Påmelding skjer inntil en halv time før start.

Ordførerens tur

Foto: Malvik kommune

Tirsdag 29. mai kan du være med ordføreren og Trondheimsregionens Friluftsråd på tur.
Ordførerens tur er et bidrag til å blant annet fremme friluftsliv som en helsebringende, trivselsskapende og miljøvennlig fritidsaktivitet. Dette er også en fin mulighet til å bli bedre kjent med eget- og andre områder i regionen.

Lauvtjønna/Vollsvatnet via Hallguttu

I år går turen fra Sekkhølet parkeringsplass, til tur inn til Lauvtjønna/Vollsvatnet, med retur via Hallguttu. Det blir en orientering om områdets historie og tilrettelegging for friluftsliv og rekreasjon i et av regionens viktige friluftsområder.
Oppmøte og parkering ved Sekkhølet med felles avgang klokken 18.00. Det er ingen påmelding – bare møt opp! For mer informasjon se hjemmesiden til Trondheimsregionens Friluftsråd. (ekstern lenke)

Tjukkasgjengen

 
 

Tjukkasgjengen i Malvik går også tur hver tirsdag klokken 18:00 fra taket på Malvik Senter.
Dette er et gratis trimtilbud til alle som vil komme i litt bedre form.
Tjukkasgjengen har som formål folkehelse og middelet er en fast trimdag i uka, i en overkommelig løype. Det er sosialt og gøy, og ikke minst skal det være et tilbud for alle. Dette er nok ikke noe for de som allerede trener fem dager i uken, og gjerne vil løpe lengst mulig på kortest mulig tid, men alle er velkomne.
I Tjukkasgjengen vil det aldri bli noe opplegg med startnummer og stoppeklokke.
Turen går rundt Sveberg, med både start og innkomst ved Malvik Senter. Løypa er omlag 2,8 km på kommunal gang og sykkelveg. Etter endt tur er det for eksempel muligheter for en kaffe og en prat på MIX-kiosken.