Folkemøte og paneldebatt om travbanen

Onsdag inviterer Midt-Norge Travforbund til folkemøte om sine planer for travbane på Leistad.
Kommuneplanenes arealdel skal behandles av kommunestyret i Malvik i neste uke og travforbundet ønsker å gi folk i Malvik så god informasjon om planene som mulig.
– Folkemøtet blir i Ytre Malvik Samfunnshus nå på onsdag, den 23.mai, forteller leder i MNTF, Asbjørn Opdal (innfelt) til Malviknytt.no.
Sammenfatning av planen
Der vil Kjell Håvard Nilsen sammenfatte å presentere planene for travanlegge på Leistad og Asbjørn Opdal skal fortelle litt om hva travet i Midt-Norge og travsporten driver med.
– Det blir litt orientering om de ulike tilbudene vi har til barn og ungdom, til utdanning og hvilke relasjoner travsporten har til landbruket. Jeg vil også komme inn på den store delen av vår kulturarv trav- og hestesporten representerer, sier Opdal.
Paneldebatt
Travforbundet har satt sammen et panel som bestående av Kari Åker, leder av Bondelaget i Sør-Trøndelag, Asbjørn Opdal, leder av Midt-Norge Travforbund, Jostein Engan, leder av Malvik Travlag, Knut Veum, leder i Norsk Travselskap og Knut Selberg, fra Selberg Arkitekter.
Møteleder er tidligere Trondheimsordfører Marvin Wiseth og det vil bli anledning for folk i salen å stille spørsmål til panelet.
Folkemøtet om travbanen arrangeres i Ytre Malvik Samfunnshus onsdag 23.mai klokken 18.00.