Flott familiedag på Flatholman

Været kunne ikke vært bedre når Malvik Jeger og Fiskerforening inviterte til familiefiskedag og sjøfiskekonkurranse lørdag.
Langs sjøen i Muruvika hadde en god del familier, voksne og barn, funnet veien og selv om det ikke ble fisk i store mengder fikk alle en flott dag ved sjøen.
For all generasjoner
Målet er at alle skal få ut å bruke naturen, se, lytte, lukte og lære.
– Natur og friluftsliv, jakt og fiske er for mange kjære hobbyer som vi gjerne lærer bort til nye generasjoner, forteller Kjell Kojen i Malvik Jeger og Fiskerforening. (Saken fortsetter under bildet)

Kjell Kojen

Foreninga satser på arbeid rettet mot de yngste både gjennom samarbeid med kommunen om SommerMalvik og ved egne aktiviteter.
– Vi har for eksempel Bjørndalsvatnet og Svartvatnet i Hommelvik som vi har kultivert og satt ut fisk i og som vi satser på det kan fiskes fra neste år, forteller Kojen.
I tillegg arrangerer foreninga en familiedag ved Stavsjøen senere på sommeren i samarbeid med skogeierne med flere.
Lite fisk – mye stemning
Selv om det ikke ble den helt store fangst-innrapporteringen ble det nok fisk til å dele ut et par premier til vinnerne.
Henrik Brøseth stakk av med 1. og 2. premie.
– Nybegynnerflaks. Jeg er ingen sjøfisker, sa Henrik som vant nytt fiskeutstyr. (Saken fortsetter under bildet)
Henrik Brøseth

Sander Johansen Rosvold (10) kom på andreplass etter å ha fått i land en liten torsk på 0,46 kilo. (Saken fortsetter under bildet)
Sander Johansen Rosvold

Milla Hansen og Emeli Hofman (begge 7) koste seg på Flatholman.
– Vi er her for å fiske og for å bygge steinborg og for å leke oss, fortalt de to, som ikke hadde fått noe fisk, men som trivdes ved fjorden likevel. (Saken fortsetter under bildet)
Milla Hansen (t.v.) og Emeli Hofman

Maksim Fosshaug (5) smilte fra øre til øre da han vant ny fiskestang med snelle på loddtrekning.
Maksim Fosshaug

Se bilder fra en flott familiedag her:

[metaslider id=»42707″]