Klare til Humorfestival

Humorfestivalen i Hemne arrangeres hvert andre år (partall) og er Midt-Norsk mesterskap i revy med kvalifisering til NM i revy på Høylandet (2019).
Revylag fra Møre og Romsdal, Sør- og Nord – Trøndelag kan delta i revykonkurransen som gjennomføres med tre innledende forestillinger og en finaleforestilling.
To revygrupper fra Malvik
Årets humorfestival er 1.-3.juni på Kyrksæterøra i Hemne.
I følge programmet deltar to revygrupper fra Malvik, Nonstadlaget og Kvitter fra Knotten.
I festivalens første forestilling, fredag 1.juni deltar Nonstadlaget med innslagene «VTS» og «Kunna gjort det ber».

Roger Engan og Aina Kristiansen (Nonstadlaget)

Lørdag 2.juni er det to forestillinger og i den første stiller Rakel Sivertsen i Kvitter fra Knotten opp med «Skilsmissebarn 40»
Rakel Sivertsen (Kvitter fra Knotten)

I den siste innledende forestillinga er Malvik representert med «Knotten Blandakor» i Kvitter fra Knottens regi og «Jaktlaget» fra Nonstadlaget.
Roger Engan og Åge Fossen (Nostadlaget)

Saksvik alltid på scenen 

Årets konferansier er Bjørn Stuevold. Han har lang fartstid innenfor presse og medier, bl.a som reporter og redaktør i Dagbladet og i NRK.
Men han er også revyelsker og har vært med i Saksvik teaterlag i 20 år. Han har hatt stor suksess på scenen bl.a. som Turid i ekteparet Turid og Bjarne sammen med sin bror Trygve.
– Siden det er så lenge til neste revy må vi være med på det vi kan, sier Bjørn Stuevold helt uoppfordret til Malviknytt.
Billettsalget til årets Humorfestival i Hemne, åpner lørdag 5.mai.
Les mer om Humorfestivalen her. (Ekstern lenke til Humorfestivalen i Hemne)