Guttene viste muskler

Hommelvik, håndball G13 deltok denne helgen på Sparebank1 cup på Steinkjer, som også bare kalles Steinkjercup. Cupen ble spilt i Stenkjerhallen og ble arrangert av Steinkjer Håndballklubb.

Seier i finalekamp

Gutter 13 fra Hommelvik var et av lagene som tok turen til Steinkjer. Fredag og lørdag spilte de gruppekamper mot både Føllingen, Rørvik 2 og Sparbu. Disse lagene er ett år eldre, og deltar i klasse G14. Det ble dessverre tap for guttene fra Hommelvik i alle kampene i gruppespillet.
Hommelvik G13 spilte derfor B-sluttspill søndag. Første kampen var mot Sømna, guttene spiller en god kamp og vant kvartfinalen 10-4. I semifinalen møter de et sterkt Tiller-lag, det ble en jevn kamp som endte med 7-5 seier til Hommelvik.
Guttene var dermed klare for finalekamp mot Bjugn. Det ble en tøff og jevn kamp, 13-åringene var de sterkeste og vant denne kampen med 8-7.

Fra venstre; Marius Evenshaug, Marin-Arne Løvik, Andreas Sandnes, Christian Olai K.Svingen, Tobias Fagrell, Olai Ertsås, Jonathan Fuglem Eggen, Adrian Rolstad Paulsen. Foto: Privat

– Guttene viste muskler og godt samarbeid i forsvar, keeperen hadde mange gode redninger og angrepet fikk de også til. Trenerne Trond R. Paulsen og Ingvild Leistad Løvik kan være stolte over laget sitt etter denne helga, skriver Janicke Fuglem i en e-post til Malviknytt.