Amiamo l'Italia e l'Alfa Romeo

Et ti-talls bilentusiaster med bankende hjerte for Italienske biler møttes i Hommelvik lørdag.
De kom fra flere kanter av landet og målet var Trondheim og framkomstmiddelet Alfa Romeo av ulike årganger. Den eldste var fra 1969, den nyeste bare tre uker gammel.
Medlemmene i Club Alfa Romeo har det til felles at de nærer en dyp og inderlig kjærlighet til bilene, landet, maten og kulturen.

Henning Hofstad (t.v.) sammen med Morten Nesheim (leder av Club Alfa Romeo) og Ole Fjeseth foran en Alfa Romeo 1750 GTV (1969)
– Vi er over 1200 medlemmer i Club Alfa Romeo Norge som er entusiaster og alle er aktive medlemmer. Vi kjører og koser oss med brukskunst på hjul, sier Henning Hofstad, som tok imot flere likesinnede hjemme i Hommelvik.
– Alfa Romeo gir en helt annen kjøreopplevelse enn andre europeiske biler i samme klasse. Det er mer sporty rett og slett. (Saken fortsetter under bildet)

Alfa Romeo 1300 TI (1969)

– Pasjon er et veldig dekkende begrep for det vi holder på med, sier Henning Hofstad.
– Det blir jo sånn at rødvin i prinsippet kun lages i ett land i verden. Og hva var vel livet uten pizza og pasta, ja og Alfa Romeo, selvsagt, smiler han.
Etter den korte pit-stoppen i Hommelvik skulle kortesjen kjøre til Trondheim for å møte like mange Alfa Romeo-entusiaster. De kom kjørende fra Oslo i sør og fra Gäddede i nord. (Saken fortsetter under bildet)

Morten Nesheim med sin nyinnkjøpte Alfa Romeo Alfa Giulietta, knappe tre uker gammel på Trøndelags-tur.
Kaffe i Selbu
– Det ble et vellykket treff på Solsiden. Vi kjørte deretter tilbake til Hommelvik og over Mostadmark til Selbu hvor det ble kaffe hos B.Langseth.
– Hyggelige veier for kjøreglade biler og førere, i følge Henning Hofstad.
Flere Alfa Romeo på Hommelvik-tur her:
[metaslider id=»42043″]