Hele Malvik på RBK-kamp

Til byderbyet mot Ranheim og fotballfesten neste helg, lørdag 5.mai, er det Malvik som er valgt ut som Trøndelag på Kamp-kommune og får en spesiell invitasjon fra RBK og TrønderEnergi.

 – Da kan aldersbestemte idrettslag fra kommunen bli med på unike kampdagsaktiviteter som blant annet småtroll, draktbærere, ballhentere og gå innmarsj, forteller Emil Hauge,
som er salgsleder for billetter i RBK.

– I tillegg kan samtlige innbyggere i Malvik kjøpe seg «Trøndelag på Kamp Billetten» til kun 100,- på meget gode plasser (ord. pris 380,-).

Skape engasjement
Trøndelag på kamp er et prosjekt RBK startet sammen med TrønderEnergi i 2011.
– Dette gjør vi for å dyrke klubbens tilhørighet utenfor Trondheim, og for å få enda flere publikummere fra distriktene til Lerkendal. Da oppsøker klubben ulike kommuner og bydeler rundt om i Trøndelag for å skape engasjement rundt hjemmekampene, samt for å tette båndet mellom Rosenborg og publikum, forteller Hauge til Malviknytt.
Malviks småtroll tar RBK-bussen
Nytt av året er at småtrollene – barna som blir plukket ut som maskoter og får gå inn på Lerkendal-matta hånd i hånd med spillerne – blir hentet i hjemkommunen med RBK-bussen fra Nettbuss, og kjørt hjem igjen etter kampen. Dette er den samme bussen som kjører spillerne til Rosenborgs bortekamper.
Hedersgjest
Til Ranheim-kampen vil RBK også gi en ekstra invitasjon til én utvalgt gruppe, organisasjon, klubb eller forening i Malvik kommune.
Sammen med kommunen velger laget ut den eller de som fortjener å være hedersgjest på kampen. Invitasjonen inkluderer gratis kamp og transport tur/retur i samarbeid med Nettbuss.
Nå håper Rosenborg å se mange Malvikinger på tribunen når lokaloppgjøret mot Ranheim spilles lørdag 5.mai.