Gutta er på cup

Hommelvik, håndball G9 deltar denne helgen på Steinkjercup. Steinkjercup spilles i Stenkjerhallen og arrangeres av Steinkjer Håndballklubb.

Minihåndball

Både Joakim, Oliver, Julian, Oliver, Adrian, Samuel, Tobias, Borgar, Peder, Patrick, Sigurd, Oscar, Isak, Even, Albert og Mats deltar i det som heter aktivitetsserien for 9-årsklassen, som spilles som minihåndball. Det vil si at dem spiller på en bane som er omlag 20 x 12 m og størrelsen på målet er 160 x 240 cm. Lagene har fire spillere på banen, inklusive målvakt, det er ingen begrensing på antall spillere per lag. Alle lag spiller fire kamper, fordelt på både lørdag og søndag.

Første gang

Det er første gang dette laget deltar på en cup med overnatting. Så naturlig nok var det spente gutter som ble innkvartert i kantina på Steinkjer ungdomsskole i går kveld.
– Det gikk helt fint. Alle gutta var stille til avtalt tid klokken 23:00, og sto opp klokken 06:15, forteller Eva Sollihaug som er en av foreldrene som er med på helgens cup.

Seier x2

Lørdag klokken 8:30 var det klart for kamp i Steinkjerhallen for G9, og på banen «Trønderavisa». Gutta som er fra fra Hommelvik, og er født i 2008 spilte da mot Sparbu og vant hele 13-5.
Klokken 10:15 var det klart for nok en kamp, og det mot Nasjonalkameratene. Også der gikk gutta fra Hommelvik av med seieren, og resultatet i den kampen ble 10-7.

Foto: Privat

Samlet tropp:
Bak fra venstre: Joakim, Oliver, Julian, Oliver, Adrian, Samuel, Tobias og Borgar.
Foran fra venstre: Peder, Patrick, Sigurd, Oscar, Isak, Even, Albert og Mats.
Malviknytt takker for tips og bilde og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme! 👍🏼