Martin spiller på Midtsand

Det er nærmest blitt en tradisjon at Martin Sjøtrø spiller trekkspill i Messebygget på Midtsand når Midtsand Vel arrangere sitt årlige loppemarked.

Besætt my folk

Årets utgave av loppemarkedet var ikke noe unntak, men nytt av året er at han i år satt i peisestue på messebygget. Som alltid, var Martin i godt humør og slo gjerne av en prat.
– Artig å være med på loppemarkedet her på Midtsand. For meg er det mye bedre å være her inne i peisestua, for inne i messebygget der jeg satt i fjor er det så mye folk. Det er jo besætt my folk, forteller Martin.

Trivelige folk

Martin har tidligere fortalt Malviknytt at han fikk et trekkspill av sin bestefar da han var liten, han er helt selvlært og at han nå spiller på det som kalles et knappspill. Han spiller for tips, og er godt fornøyd med alle de trivelige folkene som kommer inn i peisestua.
– Jeg spillet knappspill, for det er lettere. Tangenter er litt vanskeligere, men jeg prøver å få det til selv om det blir så langt i mellom. Jeg får inn litt penger. I går var det en veldig bra dag og pengene skal jeg bruke på trekkspill, forteller Martin.