Full festivitas for YMS

Lørdagens festforestilling for det nyrenoverte Ytre Malvik Samfunnshus ble et fyrverkeri av en forestilling fra start til slutt.
Med et strålende opplagt Malvik musikkorps i front fikk den nesten fullsatte salen i samfunnshuset servert den ene kulturperlen etter den andre.
I entreen hadde Malvik kunstforening og Malvik husflidslag utstilling og inne i salen fyltes det nye amfiet med publikum og inviterte gjester.
Vi klarte det

Kåre Moum (t.v) og Bjørn Stuevold fikk blomster fra Malvik kommune og ordfører Ingrid Aune

Ordfører Ingrid Aune (AP) stod for den offisielle åpningen av sal og scene.
– Det er ikke alltid det å ha noe å leve av som er viktig, vi må ha noe å leve for.
Ordføreren refererte til årelange debatter om samfunnshusets fremtid som til slutt altså ble kronet med oppussing og renovering med en prislapp på fem millioner kroner.
– Vi har fått det til! Her på Vikhammer har vi vært så heldig å hatt ett kulturråd som virkelig har gått i bresjen for å få dette til og som har kjempet på, med frivillig innsats.
– Jeg har lyst til å gi en særskilt honnør, som er representert med to blomsterbuketter, til kulturrådet som har vært uvanlig realistisk og løsningsorientert for å skape en bedre kulturarena her på Vikhammer. Det er en blomst til Bjørn Stuevold og en til Kåre Moum. (Saken fortsetter under bildeserien)
[metaslider id=»41757″]
Full festivitas
Deretter var det full fest med sang og musikk fra lokale krefter. Som nevnt var det et Malvik Musikkorps i toppslag som fikk musikalsk og scenisk selskap fra Saksvik Teaterlag, Malvik Kulturskole, Vikhamar og Saksvik skolekorps og Malvik Blandakor.
Alle aktørene gjorde en flott innsats i forestillingen som var regissert av Rakel Sivertsen. Det nye lyd- og lysanlegget ble styrt av Ole Marius Holden og Jan-Eirik Eggen.
Se video fra konserten her: