Kake, glede og popcorn på ett-årsdagen

Lørdag 21. april er det ett år siden Norli åpnet bokhandel på Malvik Senter.

I den anledning sprettes champagnen (Mosel) nøyaktig kl. 11.30 på lørdag, og det serveres kake, glede og popcorn i butikken.

Ordfører Ingrid Aune kommer ca. 1530-1600 grunnet sitt hektiske program den dagen.

– Vi har hatt et eventyrlig år her på Malvik, og blitt tatt svært godt imot i nærmiljøet, noe som vi setter umåtelig stor pris på, sier butikksjef Linn Krumsvik i en pressemelding.

– Som kjede er det viktig å føle seg hjemme i et lokalmiljø, og som en bidragsyter i kommunen, og jeg vil anta at dette settes pris på også av innbyggerne i Malvik. Et levende nærsenter med gode kjedebutikker i kommunen er positivt for alle, sier hun.

– I året som kommer håper vi på et nært og godt forhold til alle som bor i Malvik og nabokommunene, og håper den positive utviklingen som har vært kan blomstre videre i årene som kommer sier Krumsvik på vegene av ett-åringen som feirer sitt første driftsår på Malvik Senter nå på lørdag.