Flere fra Malvik i TM

Nå til helgen er det tre uker siden Eirin Byberg Fosse og Iben Nørkov Bakmark fra Hommelvik ble verdensmestre i Twirling Corps.

Trøndersk Mesterskap

Til helgen er jentene nok en gang klare for en ny konkuranse, og denne gangen er det Trøndersk Mesterskap i drill. Det er NMF Trøndelag og Stjørdal Drilltropp som ønsker hjertelig velkommen til Trøndersk Mesterskap i drill, og dette arrangeres i Stjørdalshallen dagene 21. – 22. april.
Det er totalt 461 ulike startnummer, med 280 drillere fra hele 39 forskjellige korps/drilltropper deltar i årets Trøndersk Mesterskap i drill. Fem av disse er faktisk fra Malvik.

Fem fra Malvik

I tillegg til Eirin Byberg Fosse og Iben Nørkov Bakmark, som begge er fra Hommelvik og som representerer Stjørdal Drilltropp, skal både Marit Teigseth Sveian, Lene Josie Johnsen og Emilie Haagenstad fra Hommelvik juniorkorps delta i årets Trøndersk mesterskap.
Lene og Emilie deltar i en duett i klassen «Drilldans solo senior beginner» og Hommelvik juniorkorps deltar i et samarbeid med Flatåsen skolekorps, og da i klassen «Traditional Majorettes Corps senior», som er drill og masjering i formasjon.

Marit

Marit Teigseth Sveian representerer Hommelvik juniorkorps, og deltar blant annet i klassen «Drilldans solo junior intermediate». I følge kjøreplanen Malviknytt har fått innsyn i, skal Marit gjøre sitt nummer klokken 10:52 på søndag.

Marit Teigseth Sveian

– Trøndersk Mesterskap blir gøy. Jeg har drillet siden jeg gikk i 2. klasse, og gleder meg veldig til å for første gang delta i en konkuranse med et solonummer. I tillegg skal jeg være med sammen en tropp fra Flatåsen, og det tror jeg blir bra. Så jeg både håper og tror det skal gå bra på Trøndersk Mesterskap til helgen, forteller Marit.

Eirin

Eirin Byberg Fosse starter det hele, ved å være den første til å vise frem sitt nummer klokken 09:00 på lørdag. Eirin deltar i klassen «Drilldans solo senior intermediate».

Eirin Byberg Fosse Foto: Privat

– Jeg tror det blir gøy å delta på Trøndersk Mesterskap, selv om det er en mye mindre konkurranse enn VM så er det jo vi som arrangerer Trøndersk Mesterskap og det er jo alltid gøy, forteller Eirin til Malviknytt og legger til at hun har tro på at det går bra også denne helgen.

Iben

Iben deltar i klassen «Solo 1 Baton senior advanced» og sammen med Stjørdal drilltropp sitt «Twirl team», som kom på 4. plass i VM.

Iben Nørkov Bakmark Foto: Jan Tore Bakmark

– Det blir litt roligere å delta på Trøndersk Mesterskap enn det var å delta i VM, for det er et mye mindre arrangement. Men nå er det fokus på å kvalifisere seg til NM, forteller Iben.

Konkurranse og premieutdeling

Konkurransen foregår fra lørdag klokken 09:00  og frem til klokken 19:10. Søndag klokken 09:00 er konkuransen i gang igjen, og da varer det hele frem til klokken 16:20 før det er duket for premieutdeling omlag klokken 16:45.

Malviknytt ønsker alle deltagerne lykke til!

Saken er oppdatert, da Malviknytt har fått ny informasjon i saken.