Vi gratulerer!

Skiløperen Jan Thomas Jenssen fra Hommelvik fikk lørdag Sparebank1 SMN sitt talentstipend.
Stipendet ble delt ut under en samling, hvor alle årets stipendmottakere var til stede.
– Juryen ser etter talenter som banken kan være med å heie på. Vi ønsker å finne dem som kan gjøre noe ekstra for å bygge opp, utvikle og inspirere i vårt lokalsamfunn. Det kan være idrettsutøvere, musikere, forskerspirer, kunstnere, filmskapere, gründere eller festivalarrangører.
– Felles for alle er stå-på-viljen og evnen til å gjøre en forskjell, og bidra positivt til regionen de er fra, skriver SMN1 på sine hjemmesider om Talentstipendet.
– Vi forsøker gjerne å finne dem som er i utvikling, som er på trappene av noe større, og som vi tror kan slå ut i full blomst med riktig backing, innsats og motivasjon. Vi ønsker å heie frem talentene våre videre, og legger vekt på at stipendet fra banken kan være et bidrag i talentutviklingen.
Det deles ut et hovedstipend på 50.000 kroner i hver klasse (kultur, idrett og samfunn). I tillegg deles det ut rundt 20 stipender på 20.000 kroner, på tvers av de tre klassene.
Stipendvinnerne inviteres til en talentsamling med inspirasjon og mulighet for å lære av andre talenter. Deretter blir det en høytidelig stipendutdeling med etterfølgende festmiddag for talentene og deres gjester.