Unge kunstnere fra Malvik

UKM omhandler alle former for kunst, da også kunstutstilling. Også her var Malvik godt representert, og det med hele fire kunstnere.
Inne på Bjugn Kulturhus var det en imponerende kunstutstilling. Her kunne publikum  se kunst i ulike sjangere og likheten mellom de alle, var at dette var kunst laget av ungdommene selv.
Eli Dahlen-Kvalvaag
Eli er 14 år og fotograf. Hun har med seg bildene Le printemps, L`automne, L`ete og L`hiver. Selv sier hun at hun har likt å ta bilder helt siden hun var liten, og at hun har jobbet med dette fotoprosjekt siden i fjor.

Rie Aurora Aagaard
Rie er 14 år og stiller på fylkesmønstringen med en serie av lerretbilder malt i akrylmaling. Bildene er med blomster, og hun kaller serien for «Sommerflørt».

Runa Altmann Krogstad
Runa er 16 år og deltok med maleriet «Universet».

Åsta Lindmo Lund
Åsta er en 17 år gammel fotograf. Hun deltar med bildene Dverg mungo, Løveblikk, Villhund og Zebra bak.Hun liker å fotografere og tok bildene hun deltar med i Sør-afrika.

–  Det er veldig gøy å delta på fylkesmønstringen. Man møter masse nye venner, og mennesker med samme interesser som seg selv, forteller Åsta til Malviknytt lørdag kveld.
Se også saken: Mange forskjellige uttrykk