Mye brød krever flere hender

Nyetableringen av bakeriet Brød & Sånt på Midtsandtangen må kunne beskrives som en formidabel suksess.
Etter knallåpningen i påskeuka og med de påfølgende godværsdagene har gründerne Valery Hofman og Georg Knutsen nå bestemt seg for å utvide staben.
Flere hender og føtter
Etter bare to ukers drift søker de nå etter flere ansatte. De ønsker nå en baker, deltid (50% med mulighet for mer, og en baker på tilkalling.
I tillegg er det behov for flere hender (og føtter) bak disken så de søker etter barista/bakerassistent i deltid (50%) og en barista/bakerassistent på tilkalling.
– Grunnen er rett og slett at vi ønsker å gi så mye god service til alle kundene som mulig. Dessuten blir det ekstremt lange dager for bare oss to, med lange forberedelser til bakverkene vi produserer, forteller Valery Hofman.
Hun forteller at de ikke har noen søknadsfrist og vil intervjue og ansette fortløpende i ukene framover.
Populære brød
Gründerne er superglade for responsen de har blitt møtt med og er overveldet over alle positive tilbakemeldingene de har fått.
– Sist helg gikk vi tom for det meste av bakverk flere timer før stengetid, men folk strømmet til å kjøpte av det lille som fantes. Vi tømte fryseren, smurte lefser og folket koste seg.
– Onsdag når vi skulle åpne var det lang kø og mye folk, og folk strømmet på til langt utpå dagen. Det er så koselig og trivelig, og derfor må vi ha litt ekstra hender og føtter så vi får gitt god service, sier Valery.
Utvider åpningstida
Etter hvert har de planer om å utvide åpningstida men har ikke tatt stilling til omfanget ennå.
– Nå har vi jo fått skjenkebevilling som vi håper kan utvides til å gjelde uteservering også, det har vi søkt om.
– Vi er også klare til å ta i mot vårt første selskap føstkommende lørdag. Da feires det 85-årsdag her og vi står for all servering. Det blir spennende forteller Valery Hofman.