Braksuksess med bakeri

Åpningen av bakeritet Brød & Sånt på Midtsandtangen i påska ble en formidabel suksess.

Gründerne Valery Hofman og Georg Knutsen er overveldet over responsen den første uka og trafikken har fortsatt etter påske også. Det er på formiddagen trafikken er størst.
– Da er det mange turgåere her, folk som har vært på yoga og flere av den eldre garde som kommer hit å tar formiddagskaffen sin. Det er også noen i fødeselspermisjon som stikker innom på formiddagen.
At nyskapningen har skapt nysgjerrighet er det ingen tvil om. Hver dag har det vært kø utenfor døra før åpningstid.
– Ja det stemmer, særlig i helga var det flere utenfor da vi åpnet, men også nå har flere turgåere gått forbi her og sagt at de skal stikke innom etter turen. Det er trivelig, sier Valery Hofman.
Catering og selskap
Selv om hovedfokus er på bakeriet, så kan Brød & Sånt også tilby møtemat, catering og selskapslokaler.
– Det har ikke vært så mye snakk om det ennå, men vi har muligheten for å levere litt av hvert, så det er bare å spørre.
Etter det vanvittige trykket i påska ligger det an til å bli en travel vår for Valery og Georg i det nye bakeriet på Midtsandtangen.
– I åpningsuka solgte vi 1.100 brød, 1.500 boller, 700 kanelsnurrer og over 300 skolebrød for å nevne noe. Det gikk med over 220 kanner kaffe og første påskedag var over 300 kunder registrert i kassen.
– Det har vært kjempeartig, forteller en strålende opplagt Valery Hofman, etter den første uka med bakeri på Midtsandtangen friluftsområde.
Nå ser hun fram til mange fine dager i mai når folk har fri og tid til å ta en tur på bakeriet og til sommeren vil de utvide åpningstida litt.
– Det er lengre lyst ute og mye folk her på sommeren så da vil vi øke tilbudet noe, forteller hun.