Svar og vinnere i Påskelabb-i-roint'n

Her kommer løsning og vinner på årets siste Påskelabb-i-roint’n.

Vi takker for alle bidrag og innsendte svar.
Påskeaften labbet vi ved Storsand Gård Camping, noe Odd Gunnar Hagemo fra Vikhammer svarte og han vant dermed en Victorinox Kokkekniv (19 cm) fra TT-mat.
Vinneren blir kontaktet.
Her er løsningene og vinnerne på alle seks Påskelabb-i-ront’n denne påska.
Mandag 26.mars var vi ved Vidarhal. Gunnar Verkland fra Forbordsgrenda var en av de som sendte inn riktig svar og vant gavekort på Cirkle K-kopp med kaffeavtale og bilvask, verdi kr 498,-
Tirsdag 27.mars gikk turen til Småbåthavna Nyhavn på Nygården i Hommelvik, noe Erik Kvam i Hommelvik visste og fikk gavekort på kr 500,- fra Rema 1000 på Vikhammer.
Onsdag 28.mars labbet vi ved Hommelvik kirke og der stod bautaen av Johan Nygaardsvold. For riktig svar fikk Aina Dagfinnsdatter i Hommelvik to billetter til Meteoren (verdi 590,-) på Trøndelag Teater.
Skjærtorsdag tok vi turen til Muruvik og kastet blikket i retning Flatholman. Det svarte Brit Malvik på Vikhammer som får Rørosspillet til en verdi av kr 590,- premie.
Langfredag bød på labbetur til MalvikSenter og av alle riktige svar ble Marit Jonsdal fra Vikhammer trukket ut som vinner av bilpleieprodukter fra Mekonomen i Hommelvik til en verdi av kr 675,-
Påskeaften var svaret Storsand Gård Camping som Odd Gunnar Hagemo hadde svart og han vant en Victorinox kokkekniv (19 cm) fra TT-mat.
Vi gratulerer alle vinnerne som vil bli kontaktet rett over påske.
[metaslider id=»40261″]