Lederskikkelse med kraftfulle og klare beskjeder

Ikke på 19 oppgjør mot Stabæk, har Trondheims-Ørn maktet å slå Bærumslaget, men på det 20 forsøket ble statistikken brutt, og i strålende påskesol vant Ørn tre svært viktige poeng, skriver Trondheims-Ørn på sin hjemmeside.
To fra Malvik på banen
Malviknytt har med jevne mellomrom fulgt både Kristine Nøstmo og Maria Olsvik. Begge to spiller på Trondheims-Ørn, og begge kommer fra Malvik.
Påskeaften var det klart for serieåpning på hjemmebane for Trondheims-Ørn. Ørn arena på Lade er under stor ombygging, og tilfredsstiller pr i dag ikke Norges Fotballforbund sine standarder og krav. Kampen ble derfor spilt på Utleria, og Utleira Kunstgress vil fungere som hjemmebane for Trondheims-Ørn frem til sommeren.
Flere fra Malvik
Det var flere fra Malvik som hadde tatt turen til Utleira, og blant publikum satt blant annet Tora Solberg Jonsdal. Tora er 10 år, men er klar og tydelig på at hun blir 11 år den 29. April. Tora bor på Vikhammer, hun går på Vikhammer skole og er på kampen med lillebror Sigve, storesøster Levie, mamma Grethe og pappa Rune. Det er nok ingen tvil hvem som er Tora sin store favoritt på banen.

– Min favoritt er helt klart nummer 12, keeperen Kristine Nøstmo. Ikke bare er hun den beste keeperen, men hun er også kjempeflink som utespiller og ikke minst som trener. Da jeg var på fotballskole i fjor, var det Kristine som var treneren min. Jeg lærte kjempemye, fortalte Tora i pausen.
[metaslider id=»40318″]
Bestefar og sponsor
På tribunen satt også bestefar til Kristine, og Malvik kommune sin mangeårige ordfører (1984-2003), Asbjørn Nøstmo. Bestefar er ikke bare bestefar, når han er på kampene barnebarnet spiller. Han er, sammen med bestemor også Kristine sin sponsor.

– Ja, bestefar er sponsor og det er alt tegnet kontrakt for sesongen, forteller en humoristisk og smilende Asbjørn Nøstmo til Malviknytt.

Trenger flere
Kristine kunne nok trengt flere personlige sponsorer. Så vil du hjelpe henne med å nå sine ambisjoner med å fortsette sin vei til toppen av Norsk damefotball, er det bare å ta kontakt med redaksjonen. Det er ikke noe maks-sum for å bli sponsor, men det er naturlig nok satt en minimumsum.
– Det er mye som skal betales i forhold til blant annet treningsleir, treningsavgift og forsikring. Vi er en dugnadsklubb, så man må stå for mye av utstyret selv. Det går med noen fotballsko og keeperhanske i løpet av et år. Ved å få en, eller flere personlige sponsorer, vil jeg få mulighet til å satse litt ekstra på fotball, har Kristine fortalt til Malviknytt.

– Sponsorer vil kunne markedsføring seg med logo på spillerpresentasjon på Trondheims – Ørn sin hjemmebane. Sponsorer blir lest opp av speaker før hver hjemmekamp til aktuelle spillere. Sponsorer vil få logo på hjemmesiden og på Facebook-siden til Trondheims – Ørn og omtale på ulike sosiale medier. Sponsorer vil også få markedsføring på blant annet spillerens treningsklær, reiseantrekk og bil. Spilleren kan benyttes i markedsføring., og sponsorer får 10 årskort til hjemmekamper og blir selvfølgelig invitert til klubbens arrangement, forteller Kristine.
Resymé av kampen
Tora sin pappa, Rune Jonsdal er mer eller mindre selvutnevnt allvitende fotballkommentator, og han var ikke vanskelig å be da Malviknytt spurte om han kunne gi et kort resymé etter kampen.

– Det ble 1- 0 til Ørn etter en temperaturmessig kald, sportslig meget ujevn kamp. Det startet rotete med høy innsats og mye teknisk slurv. Stabæk var nok det mest tonengivende laget i 1.omgang. Lagene gikk til pause på 0-0.
– Etter pause starter Ørn veldig offensivt og vinner mange dueller. De spiller seg også til en god del halvsjanser. Men mål blir det ikke før Kristine Nøstmo bruker høyrefoten til å slå en presis 80 meters pasning inn i Stabæks 16-meter. Der vinner Siw Døvle duellen, og legger igjen til Julie Adserø som setter inn vinnermålet. Så faller Ørn litt ned igjen, og Stabæk får bli med inn i kampen. Maria Olsvik kommer inn på midtbanen midtveis i 2 omgang, og blir et litt friskt pust i en kamp som utover 2. omgang daler i kvalitet. Stabæk får noen gode sjanser i 2.omgang.
– Men Kristine står frem som en matchvinner og redder det som kommer. Kristine er en lederskikkelse på banen. Tar ansvar og dirigerer laget med kraftfulle og klare beskjeder. En moderne og spillende keeper, skriver Rune Jonsdal i sin kommentar til kampen.