Rockemusikal det svingte av

Onsdag var det premiere på årets vår-musikal fra elevene ved Hommevik ungdomsskole i Bruket kulturhus.
Årets forestilling tok utgangspunkt i suksessoppskriften fra Trøndelag Teater hvor eventyret om Robin Hood fra Sherwoodskogen ble blandet med trønderrock. Elevene fra Hommelvik hadde utvidet miksen litt og lagt hendelsen til Jervskogen og Hommelvik. (Saken fortsetter under bildet)

Robin Hood og gjengen hans gjør som i sagnet, stjeler fra de rike for å gi til de fattige, men ski-avdelingen på Jervskogen har ikke så mye penger.
Det har derimot Hommelvik GUTS, som etter å ha vunnet det som var av pengegaver i fjor hadde et stort overflod, ifølge gjengen på Jervskogen.
Som forventet oppstod det en heftig romanse mellom Robin og Lady Marion når hun kom hjem fra ski-gymnaset i Meråker. (Saken fortsetter under bildet)

Etter planleggingen av et «narrebryllup» mellom Lady Marion og sjerriffen, som skulle få en drømmebolig i Muruvik ender det godt for Lady MArion som får sin store kjærlighet til slutt.
Elevene har lagt ned utallige timer i forestillingen etter jul og de har stått for kostymer, kulisser og koreografi selv. Bandet fungerer bra og grepet med å la litt usikkre elever synge oppå originalsangen fungerer meget bra.
Dansenummrene må vi heller ikke glemme, de var godt koregrafert og fremført.

Se alle våre blinkskudd fra Robin Hood – Rai Rai på Jervskogen her:

[metaslider id=»39979″]