Flere priser til Malvikelever

Torsdag 15. mars ble det arrangert Fylkesmessen, Ung & Kreativ i regi av Ungt Entreprenørskap på City Syd i Trondheim. Hele syv elevbedrifter deltok fra Malvik, og da fra Hommelvik Ungdomsskole.

Både Publikumsprisen og Miljøprisen gikk i år til «Handlenett» og til gründerne Erle Sæther Buhaug, Ingrid Hofstad Glasø, Kornelia Karlsvik og Elisabeth Didriksen.

Erle Sæther Buhaug, Ingrid Hofstad Glasø, Elisabeth Didriksen og Kornelia Karlsvik.

Bedriften «Handlenett» gikk også av med prisen for «Beste ide» etter at juryen bestående av Ass. Banksjef Tor Helge Hansen fra SpareBank SMN, Rådgiver Ungt Entreprenørskap Trøndelag Marthe Strømsem og rådgiver ved Hommelvik ungdomsskole og som har fokus på blant annet yrkes- og utdanningsveiledning, Mona Sivertsen hadde avgitt sine stemmer da elevmessen ble arrangert på Hommelvik ungdomsskole.
Juryens begrunnelse var da at de hadde prøvde seg fram underveis, og akkurat handlenett ble til underveis. De hadde fått ekstern hjelp, og fikk stoff fra slektninger og de hadde gjenbruk av stoff og et bærekraftig produkt.

Beste stand

2. plasse i kategorien «Beste stand» gikk til bedriften «Drops», med gründerne Sofie Sletne-Viken, Martine Lutdal, Christian Olai Svingen og Marthes Åhl.

Sofie Sletne-Viken, Christian Olai Svingen, Marthes Åhl og Martine Lutdal.

Da elevmessen ble arrangert lokalt i Hommelvik, gikk denne bedriften av med prisen for beste «Salgspotensiale/samarbeid». Juryen begrunnet kåringen med at gjengen samarbeid godt, og hadde en god oppbygd presentasjon og en fint oppbygt stand. I tillegg hadde de solgt på Rampa i forkant av messen.
[metaslider id=»39482″]

Innovasjonsprisen

Ruben Lyshaug og Vegard Larsen

2. plass i kategorien «Innovasjonsprisen» gikk til bedriften «Midt i blinken» med gründerne Ruben Lyshaug og Vegard Larsen. Guttene produserer geværstøtter, som lages med både borrelås og håndtak.
Malvik stilte med mange flotte produkter og bedrifter da Fylkesmessen, Ung & Kreativ i regi av Ungt Entreprenørskap ble arrangert på City Syd i Trondheim.
[metaslider id=»39449″]