Gutta inviterer til håndballfest

Vikhammer håndballklubb G16 ønsker liv og røre i Sveberghallen søndag 18. mars.

Guttene i Vikhammer Håndballklubb G16 deltar denne sesongen i Bringserien.

Håndballfest

Søndag 18.mars er det klart for 3. runde i Bringserien. Kampene går i Sveberghallen, og håndballfesten starter klokken 10:00 med kamp mellom Melhus/Gimse og Vikhammer G16. Klokken 13:00 er det oppgjør mellom lagene Havørn og Melhus/Gimse, før det klokken 16:00 er klart for kamp mellom Vikhammer G16 og Havørn fra fra Tananger utenfor Stavanger.
Etter to spilte runder topper Melhus/Gimse tabellen i puljen, Havørn er nummer fire og Vikhammer G16 ligger på 10. plass, med en seier og fire tap, etter fem kamper.
Laget trenger nå støtte fra hjemmepublikum, og oppforderer alle til å møte opp og heie dem fram.
Det er selvfølgelig åpen kiosk, slik at det er gode muligheter for både kaffe og noe godt å spise.

Store kostnader

I seriespillet fordeles reise- og dommerutgifter likt mellom alle deltakende lag, og i det nasjonale sluttspillet fordeles reise- og dommerutgifter likt mellom de deltagende lagene. Det er derfor viktig for laget å fylle opp tribunene på hjemmekamper, slik at dette kan bidra til lagkassen.
Selv om det er en reisefordelingen, vil det være ganske store kostnader ved å delta i Bringserien. Eventuelle overnattingsutgifter er ikke en del av reiseutgiftsfordelingen, og dette må laget dekke helt selv.
Guttene tar derfor en symbolsk inngangsbillett på 50 kroner for de over 16 år, og dette gjelder selvfølgelig for alle tre kampene.
Møt opp, og støtt guttene!