Historisk møte i Hommelvik

Onsdag formiddag ble det skrevet politisk historie i Hommelvik.

For i Hommelvik Ungdomshus var de nyvalgte medlemmene i fylkesstyret for Trøndelag Senterparti samlet for første gang til fylkesstyremøte.

Ole Herman Sveian var vert for Gunn Iversen Stokke t.v.) og stortingsrepresentant Heidi Greni

– Det er artig å være vertskap for dette, sa varaordfører og 2.nestleder i Trøndelag Senterparti, Ole Herman Sveian, da han tok imot sine partikolleger i ungdomshuset hvor det ble servert lunsj.
– Det er flott å få komme hit til Hommelvik og dette lokalet, sa fylkesleder Gunn Iversen Stokke, som understreket viktigheten av at Senterpartiet drar rundt i distriktene og holder slike møter.
Gjenerobre makta
Gunn Iversen Stokke

– Vi har et viktig arbeid foran oss i Trøndelag der målet er å ta tilbake SP-makta og fylkesordføreren ved neste valg. Vi skal også jobbe for å få flere enn de 20 SP-ordførerne vi har i de 47 Trøndelagskommunen per i dag, sa Iversen Stokke.
– Så noe av temaene på møtet blir å velge nominasjonskomite og programkomite foran valget neste år, og vi skal se på noen av de mange resulosjonsforslagene som kom til vårt fylkesårsmøte på Hell i februar.
Møtt av ung kultur
Julianne Murbrekk og Emil Wiig Pedersen

Før møtet startet ble SP-politikerne underholdt av Julianne Murbrekk (15) fra Malvik kulturskole som fremførte låta «Exes and ohs» av Elle King sammen med gitaristen Emil Wiig Pedersen.
– Denne låta skal vi også ha med på UKM denne uka så dette er en fin gjennomkjøring fortalte Julianne før de entret scenen og underholdt gjestene.