Kvalifisert til junior-NM

Malvik Turn & RG i har denne helgen vært i Arendal og deltatt med hele 10 gymnaster i NM-kvalifisering for junior i nasjonale klasser.
– Vi har vært i Arendal og deltatt på  i troppsgymnastikk nasjonale klasser. Utøverne har konkurrerer i hvert apparat, som er trampett, tumbling og frittstående. Jentelaget kvalifiserte seg i alle 3 apparat og mix-laget var litt uheldig i trampett, men klarte å kvalifisere seg i tumbling. Vi har oppnådd noen av helgens høyeste karakterer i utførelse, fordi de kjører så stilrent.
Malvik Turn & RG har tidligere etterlyst sponsorer til klubben, da de er store kostnader forbunnet med alle konkuransene de deltar på.
– For å spare penger på reise, har Tomas Bekkavik og jeg flydd tur/retur Gardermoen og kjørt leiebiler fra Oslo til Arendal sammen med laget. Slitsomt føre og lengre reisevei, men med så mye reising og lite med sponsorer må vi tenke kostnader hele tiden, skriver Vibeke Trøa i en melding til malviknytt.

Foto: Privat

På bildet står fra venstre: Aleena Kotyota Pettersen, Malin Woldseth, Sofie Holst Dahl, Kristine Trøa Mittet, Thea Brandzæg Boll, Alisa Kotyota Pettersen, Anna Skjeggestad Rønningen, Vegard Borthen Lund, Mathias Zachariassen og Sara Elise Meldal (som ble skadet under trening fredag og ikke fikk konkurrert)
Malviknytt gratulerer!