Konsert med trøkk

Lørdag var det klart for en konsert med trøkk på Cafe Rampa.Det var gutta i Letnes Holding, bestående av Vidar, Hroar, Geir, Roger og Erik som skapte både trøkk og god stemning i Hommelvik denne lørdagen.
– Vi er i gang med å spille inn mine låter i nytt format, og vi presenterte alle disse nå på Rampa. Vi mener selv vi endelig har funnet lyden av Letnes Holding som band, og er spente på hva publikum mener, sa Vidar Letnes rett før konserten.

Hold Mæ Igjen
Før konserten hadde det ryktes at gutta var topptrent, nydusjet og med sekken full av nye låter. I tillegg var det meldt at de kommer med en nyinnspilt festlåt, og at det var duket for en festkveld. Det var ventet stor spenning når den første sangen «Hold Mæ Igjen» ble sluppet sist uke.

Det var god stemning backstages før konserten, og det var ekstra stor stas da veteranen Håkon Renanger dukket opp. Håkon Renanger hadde tatt turen til Rampa denne lørdagen for å få med seg gutta i Letnes Holding, og ikke minst få høre sangen «Hold Mæ Igjen».

Letnes Holding konkurrerte nok med ander kulturelle begivenheter denne lørdagen, og det var dessverre ikke fullt hus på Cafe Rampa denne kvelden. Men dette holdt ikke Letnes Holding igjen, og gutta leverte.
– Det gikk veldig bra. Hadde kanskje håpet på litt mere folk, men vi gir full guffe om det er 10 eller 100 i salen, sa Hroar Wold Nordhaug etter konserten.

Studio i Selbu
Letnes Holding har fått god bistand av Victor Cito Smaavik Borge, og Englagård Studio i Selbu for å spille inn de nye låtene. Malviknytt spurte Hroar Wold Nordhaug om hvor han syntes om de nye låtene.
– Endelig noen som vil høre min side av saken. Nå har jo jeg valfartet til Englagård Studio med trekkspillet og blåst ut de lekreste toner. Låtene hørtes fortryllende ut, men nå mistenker jeg at noen av de andre medlemmene har klart å påvirke Victor til å skru meg ned, ja nesten helt vekk. Dette synes jeg er trist og uheldig. Når det er sagt er våre koner særs godt fornøyd med låtene og jeg har hørt rykter om at de har booket hotellrom og kjøpt aftenkjoler til neste års utdeling av Spellemannsprisen, forteller Hroar på sin litt særegne, men meget humoristiske måte, og avslører at han alt har hjulpet Vidar litt med takketalen.