Hjemmelaget mat på senteret

Hell Catering som i dag åpnet kafeteria på Malvik Senter har knallhardt fokus på hjemmelaget mat i store porsjoner.

Det har vært en hektisk uke for innehaver Turid Svensson som sammen med sine medarbeidere nå driver fire serveringssteder.
– Det har vært hektisk og artig med mange positive folk som har gitt oss mange gode tilbakemeldinger særlig på at vi nå har stratet med hjemmelaget mat her på Malvik Senter.
– Både lunsjene og middagstilbudene i de tre første åpningsdagene har gått unna, og folk er fornøyd, forteller Turid når lokalavisa stikker innom.
Fire serveringssteder
Etter oppstarten som ren cateringleverandør åpnet Hell catering en kafeteria i Domus-senteret på Stjørdal, hvor cateringkjøkkenet nå ligger.
– Så i fjor høst tok vi over kafeteriaen i tredje etasje på Torgkvartalet, og i tillegg driver vi en liten kantine på NAF-senteret på Frigården forteller Turid Svensson.
– Med å gjøre det på denne måten oppnår vi flere driftsfordeler og bedre service. (Saken fortsetter under bildet)

Serverte hjemmelaget mat: (f.v.) Kristine Rømuld, Turid Svensson, Erle Arnesen og Anette Florholmen

Hjemmelaget
Stikkordet for den nye kafeteriaen på Malvik Senter er hjemmelaget mat.
– Vi håper etter hvert å få til middagsbuffet her, på samme måte som vi har i gågata på Stjørdal, men det blir tidligst etter påske, forteller Turid Svensson.
Foreløpig skal de ansatte fra andre avdelinger i Hell Catering være i sving på Malvik Senter, men Turid Svensson utelukker ikke at de kommer til å ansette nye medarbeidere etter hvert.
– Jeg har tro på Malvik Senter som jeg synes er et fint senter med god beliggenhet og veldig praktisk med tanke på parkering og adkomst.