Tilbakekaller skumgodt

IKEA tilbakekaller Godis Påskkyckling på grunn av mus ved produksjonsenheten.
Det melder IKEA i en pressemelding.
«Hos IKEA har sikkerhet høyeste prioritet, og på grunn av funn av mus ved en av produksjonsenhetene velger vi å kalle tilbake disse godteposene. Kunder som har handlet GODIS PÅSKKYCKLING skumgodteri, med best-før-dato mellom 23. oktober og 26. januar 2019, kan levere dem tilbake ved nærmeste IKEA varehus, mot full refusjon. Best-før-datoen er trykket på baksiden av posen.»
– Vi har dessverre blitt kjent med at en av produksjonsenhetene bak dette produktet har hatt problemer med mus under produksjonen, og at GODIS PÅSKKYCKLING kan være berørt av dette. Vi ber derfor kunder som har kjøpt dette produktet om å returnere det til nærmeste IKEA varehus. Det vil ikke være nødvendig med kvittering.
– Sikkerhet når det gjelder mat og produktkvalitet er av største viktighet for IKEA, og vi ser på denne tilbakekallingen som et nødvendig steg for å leve opp til disse standardene. Vi beklager eventuelle ulemper dette vil medføre for våre kunder, heter det i pressemeldingen.