Fjellstuggu åpner søndag

Til helga åpner Mostadmark IL Fjellstuggu for servering på søndager.

– Idrettslaget holder åpent på Fjellstuggu hver søndag fra klokken 10:00 – 15:00, frem til og med palmesøndag 25. mars, forteller leder i Mostadmark IL Tomas Renå.
– Det blir salg av kaffe, vafler og brus med mer i hytta som fint har plass til 30 – 40 personer inne og ute. Det er ordnet parkering ved Rolstadmoen, og kjørt skispor derifra og ifra Mostadmark Samfunnshus.
– En mulighet er det også å gå opp om Jervfjellet med utgangspunkt fra Jervskogen skisenter, som er samme løypa som Jervfjellrennet følger søndag 4.mars. Da har vi selvsagt også åpent på Fjellstuggu, forteller Tomas Renå.
Tomas Renå forteller at det er kjørt opp løyper i hele vinter og at det nå er godt med snø i marka og flotte forhold.