Søndagssuksess på Svebergtunet

Svebergtunet har åpnet dørene for spisegjester på to søndager etter jul.

Det har vært en ubetinget suksess, kan Wibecke Løvseth ved Svebergtunet fortelle.
– Den første søndagen hadde vi 80 gjester til bords og nå i helga var det godt over 100 personer som var innom å spiste seg gode og mette.

– Gjestene kommer fra Melhus, Byneset, Trondheim og Malvik og mange hadde booket bord på forhånd. Vi hadde også en god del dropp-in av turgåere og skiløpere som la turen innom.

Utnytter lavsesongen
Svebergtunet ønsker med dette å utnytte ledig kapasitet i den tiden av året da det er mindre selskapsarrangement på huset.

– Vi planlegger neste arrangement 4. mars. Mulig vi også får til et til etter det, før konfirmasjonssesongen er i gang, forteller Wibeke Løvseth.

– Siden dette har vært en så stor suksess vurderer vi om vi neste år skal kjøre på med åpent hver søndag fra januar og ut mars. Tenker det kunne blitt en fin tradisjon for turfolket å komme innom Svebergtunet for middag.

– Dette er selvfølgelig en kjærkommen inntekt i vår lavsesong og det er selvsagt et pluss at enda fler folk blir bevisst på hva slags fantastisk lokale vi har som den eneste storstua i Malvik kommune.

– Vi får veldig mange kommentarer på at de ofte har kjørt forbi og lurt på hva dette «eventyr-slottet» er, så nå ønsker vi å åpne opp, så alle kan få komme inn, forteller en meget godt fornøyd Wibeke Løwseth.